Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Sportieve CliK-activiteiten in meivakantie

Vrijdag 11 april 2014
Sportieve CliK-activiteiten in meivakantie
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Zwaan buitensport organiseert samen met het De Meerpaal en het wijk- en buurtbeheer van gemeente Dronten gratis CliK-activiteiten. Tijdens de meivakantie kunnen kinderen volop spelen. Een gevarieerd programma speciaal voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De kinderen zullen ingedeeld worden in leeftijdsgroepen.

Programma Biddinghuizen
Kinderen uit Biddinghuizen kunnen op donderdagmiddag 1 mei volop genieten van de CliK-activiteiten in het Noaberpark. De exacte tijd wordt bekend gemaakt aan de hand van de inschrijving. De middag is rond 17.00 uur afgelopen. Deelname aan de CliK-activiteiten is gratis. Voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd.

Inschrijving
Voor deelname aan de activiteiten dienen kinderen zich van te voren aanmelden. Dit kan tot uiterlijk 22 april 2014. Let op: vol = vol. Inschrijven kan via projectcoördinator Clik, Claudia Jansen-Goedvree, c.goedvree@meerpaal.nl of 06 515 364 34, voorkeur e-mail.

Belangrijke gegevens; naam, leeftijd, school, tel.nr ook mobiel en eventuele bijzonderheden. Na aanmelding worden de definitieve tijden bekend gemaakt.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek CliK
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top