Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Open repetitie bij Zon en Zegen

Zondag 24 augustus 2014
Open repetitie bij Zon en Zegen
Foto: Zon en Zegen

BIDDINGHUIZEN - Op donderdag 4 september aanstaande houdt Christelijk gemengd koor Zon en Zegen een open repetitie, waarbij iedereen die van zingen houdt welkom is.

Geïnteresseerden kunnen komen kijken, luisteren, meezingen en ervaren dat Zon en Zegen een actief koor is, met Jaap Joh. Kramer als enthousiaste dirigent.

Zon en Zegen
Het koor omschrijft zichzelf als "een koor dat gevarieerde, vlotte stukken zingt, waar de sfeer ontspannen en gezellig is, juist ook voor jongere mensen". Het koor heeft vooral behoefte aan tenoren en bassen, maar iedereen is welkom. Dus ook sopranen en alten.

50-jarig jubileum
Zon en Zegen viert op 8 november haar 50 jarig jubileum met als speciale gast Chr. mannenkoor Soli Deo Gloria, ook o.l.v. Jaap Kramer en zal worden begeleid door een geweldig combo. Nieuwe leden kunnen dus ook meewerken aan dit speciale jubileumconcert.

Houdt u/hou jij van zingen, schroom dan niet en kom 4 september naar kerk- en zalencentrum De Voorhof. De repetitie is van 19.45 tot 21.45 uur. Meer weten? Neem dan contact op met het secretariaat, tel. 331678,
per e-mail: secretariaat@zonenzegen.nl of kijk op www.zonenzegen.nl

Zon en Zegen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Zon en Zegen
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top