AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Teakhouten meubelen PolderTEAK

BAS oefent donderdag tegen VVOG

Woensdag 12 november 2014
BAS oefent donderdag tegen VVOG
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Het vlaggenschip van BAS voetbal speelt aankomende donderdag een oefenduel tegen VVOG uit Harderwijk. De ploeg is zaterdag vrij van competitieverplichtingen en mede daarom wordt er donderdag geoefend. Voor Nabil Essaddouqi en Joram Blaauw een extra leuke ontmoeting, zij kwamen afgelopen seizoen nog uit in het shirt van de Harderwijkers.

VVOG komt normaliter uit in de hoofdklasse C en staat daarin na negen wedstrijden op een keurige vierde positie. Afgelopen zaterdag verloor het op bezoek bij Flevo Boys met 3-1. Het oefenduel van donderdag begint om 20.00 uur en wordt gespeeld op Sportpark De Strokel te Harderwijk.

Beloftenelftal
Afgelopen maandagavond speelde het beloftenelftal BAS onder 23 in en tegen SDC Putten onder 23. Na een 0-1 voorsprong verkregen via Rick Aernaudts keken de beloften na vijftig minuten spelen tegen een 4-1 achterstand aan. Via Tom Drent, Stefan Timmerman en Danny Mol werd er alsnog verdienstelijk gelijk gespeeld tegen SDC Putten wat met haar eerste elftal uitkomt in de Hoofdklasse A.

Komende maandagavond (17 november) speelt het beloftenelftal BAS onder 17 jaar een thuiswedstrijd tegen IJVV 017. Aanvang van deze wedstrijd is 19.30 uur.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top