Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Opening Tante Suus Kado

Maandag 1 december 2014
Opening Tante Suus Kado
Foto: Tante Suus

BIDDINGHUIZEN - Op dinsdag 2 december opent onderneemster Sabina van Bemmel de deuren van haar winkel Tante Suus Kado in het centrum van Biddinghuizen. Tante Suus verkoopt leuke cadeautjes, mooie zeepjes en heel veel artikelen om het gezellig te maken in huis. Met de opening van de winkel komt een grote droom van Sabina uit.

Tante Suus is de eerste winkelier in Flevoland die het Deense merk IB Laursen verkoop, één van de trendsetters in de Scandinavische landen als het om woonaccessoires, cadeauartikelen en verpakkingsmaterialen gaat.

Een ander interessant artikel welke Tante Suus verkoopt zijn de zeepjes van Puur Zeep. Puur Zeep is plantaardig, dierproefvrij en verzorgend. De zeep is verkrijgbaar in diverse heerlijke geuren en vormen, zo zijn er bijvoorbeeld, voor de kerst, zeepjes in de vorm van een kerstboom en in de vorm van een engeltje.


De winkel is gevestigd in het pand van Van Bemmel Bloemen. Sabina van Bemmel deelt het pand met haar ouders John en Yvonne van Bemmel.

"De combinatie van cadeauartikelen en bloemen zie je steeds vaker. Op deze manier kan een leuk vaasje gelijk gevuld worden met bloemen om een leuk kompleet cadeautje te maken. Ook andere artikelen kunnen leuk samengesteld worden, het samenstellen is iets wat ik ontzettend leuk vind om te doen maar het belangrijkste doel is natuurlijk dat klanten met een goed gevoel en een leuk ingepakt cadeautje de winkel verlaten." aldus Sabina.


Een ieder is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de nieuwe winkel aan het Plein 22 in Biddinghuizen. De opening is op dinsdag 2 december, voor de eerste 50 klanten is er een kleine attentie.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Winkelcentrum
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top