Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

NL doet, klussen voor Biddinghuizen

Donderdag 22 januari 2015

BIDDINGHUIZEN - Op 20 en 21 maart 2015 wordt NL doet gehouden. NL doet is de grootste vrijwilligersactie van ons land, georganiseerd door het Oranje Fonds. Voor Biddinghuizen is o.a. het opknappen van het zwembad als klus aangemeld.

Tijdens NLdoet steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties. Aanvragen kan nog t/m 31 januari 2015.

Binnen de gemeente Dronten zijn er inmiddels 17 klussen aangemeld bij NLdoet. Iedereen kan klussen aanmelden, maar uw kunt zich ook aanmelden als vrijwilliger om te helpen bij een klus die u leuk vindt. Diverse organisaties en/of verenigingen zoeken nog vrijwilligers voor klussen.

Klussen in Biddinghuizen
Voor Biddinghuizen zijn inmiddels 3 klussen aangemeld, het gaat klussen van Scouting De Osbornegroep, Stichting De IJsvogel en Dorpsbelangen. Al deze klussen zijn nog op zoek naar vrijwilligers.

Dorpsbelangen: Opknappen zwembad
Omschrijving: Opknappen van het openluchtzwembad. Onkruid verwijderen. Kleedhokjes herstellen en verven. Tegels bij verblijfsruimte herstellen.

Eindresultaat: Weer een fris uitziend zwembad waar het goed toeven is voor de inwoners van Biddinghuizen.

Locatie:
Sportlaan 4
8256 CE Biddinghuizen

Aanmelden en meer informatie

Stichting De IJsvogel: Onderhoud werkzaamheden
Omschrijving: Het onderhoud uitvoeren aan onze opslag loods, en enkele opknap klussen van ons materiaal en ons gebouw.

Eindresultaat: Een opgeknapt gebouw en ons materiaal weer onderhouden.

Locatie:
Baan 39
8256 BD Biddinghuizen

Aanmelden en meer informatie

Osbornegroep: Onderhoud clubhuis
Omschrijving: Hekwerk rondom de kampvuurkuil afmaken, overstek en toegangshek verven, tuinieren en schoonmaken..

Eindresultaat: Dat het clubhuis en het terrein er picobello blijft uitzien.

Locatie:
Sportlaan 8
8256 CE Biddinghuizen

Aanmelden en meer informatie

NLdoet is een goede gelegenheid om juist dat beetje extra te doen waar normaal niet aan toe gekomen wordt. Mensen die met vrienden, collega's of hun vereniging of sportclub in actie willen komen voor een klus kunnen zich aanmelden op http://www.nldoet.nl of rechtstreeks bij de organisatie.

Het succes van NLdoet blijkt onder andere uit het groeiend aantal vrijwilligers dat zich tijdens deze dagen inzet. Tijdens NLdoet 2013 waren al 310.000 vrijwilligers actief. Ook leden van het Koninklijke Familie en diverse landelijke en lokale politici staken in de afgelopen jaren hun handen uit de mouwen.


Ronald van der Giessen, directeur Oranje Fonds, is verheugd over de animo voor NLdoet. "We zien het aantal klussen jaar na jaar stijgen. Daarvoor zetten zich steeds meer vrijwilligers in. We zijn trots dat het Oranje Fonds met NLdoet nieuwe verbanden legt tussen mensen, organisaties en bedrijven. Het blijkt voor de vrijwilligers steeds weer een ontzettend leuke dag te zijn!"

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven met geld, kennis en contacten. Per jaar besteedt het € 32 miljoen aan organisaties die een betrokken samenleving bevorderen in het Koninkrijk der Nederlanden. Vrijwilligers vormen de basis van alle organisaties die door het Oranje Fonds worden gesteund. Met NLdoet geeft het Fonds hier een collectieve impuls aan.


Het Oranje Fonds wordt gesteund door de Nationale Postcode Loterij, De Lotto en Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn beschermpaar van het Fonds.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Vrijwilligerswerk
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 29.1 °C
  • 0.0 mm
  • 20.8 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top