Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Voortaan drie grote CLIK-activiteiten per jaar

Vrijdag 24 april 2015
Voortaan drie grote CLIK-activiteiten per jaar
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De Meerpaal organiseert al enkele jaren in samenwerking met het Wijk- en Buurtbeheer van de gemeente Dronten gratis CLIK-activiteiten. Deze activiteiten staan erom bekend dat ze iedere schoolvakantie per dorp worden georganiseerd. Vanaf heden zal ieder dorp in de gemeente Dronten één keer per jaar worden ondergedompeld in het thema van de CLIK-activiteiten. Op woensdag 13 mei is Biddinghuizen aan de beurt met het thema 'Natuureducatie'.

Tijdens het ochtendprogramma staat een uitdagende natuurexcursie op het programma, georganiseerd door het IVN. Kinderen maken spelenderwijs kennis met de natuur en insecten.

's Middags bezoekt de timmerclub Swifterbant het Koetshuis waar kinderen, onder leiding van enthousiaste vrijwilligers, aan de slag kunnen met hun eigen insectenhotel. Dit is een leefruimte voor verschillende insecten. Daarnaast wordt er ook hard gewerkt aan een groot insectenhotel die uiteindelijk een op mooie plek in Biddinghuizen wordt geplaatst. Uiteraard zijn kinderen uit andere dorpen ook van harte welkom.

Meer info
CLIK-activiteiten zijn voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. De activiteiten op woensdag 13 mei starten om 10.00 uur en zijn rond 16.00 uur afgelopen. Neem je eigen lunchpakket mee. Inschrijven kan tot maandag 11 mei. Let op! Er kunnen maximaal 25 kinderen meedoen, Vol = Vol. Voor meer informatie kun je contact opnemen via c.goedvree@meerpaal.nl of 06 51 53 64 34. In Dronten vinden de CLIK-activiteiten plaats tijdens de zomervakantie en in Swifterbant tijdens de herfstvakantie.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek CliK
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top