Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Borduurmarathon Flevowand goed bezocht

Dinsdag 22 september 2015
Borduurmarathon Flevowand goed bezocht
Foto: Stichting Flevowand

BIDDINGHUIZEN - De borduurmarathon van de stichting Flevowand is goed bezocht. Het evenement, dat duurde van vrijdag 18 september 15.00 uur tot en met zaterdag 19 september 15.00 uur, was ook een mijlpaal om te vieren dat er 20.000 uur geborduurd is.

Het begon vrijdagmiddag 18 september om 3 uur, onder grote belangstelling, met een 'gezamenlijke eerste steek' van ir. Lelykenner Ed Voigt en de 95- jarige wildborduurster Elisabeth Fokkema aan de provincievlag op 'De Flevowand'.

's Avonds om precies 20:20u arriveerden koning Minos en zijn dochter Ariadne vanuit de oudheid in Biddinghuizen. Zij werden verwelkomd met trompetmuziek door twee herauten op het dak van de Cultuurbank. De muziek was speciaal voor 'De Flevowand' gecomponeerd. Koning Minos en Ariadne hebben de borduursters in het zonnetje gezet vanwege het feit dat er nu al 20.000 uur aan het wandkleed is geborduurd.

Maar ook op zaterdag was het de hele dag gezellig druk. Burgervader Aat de Jonge kwam de dames verassen met taart, die hij vervolgens eigenhandig in de benodigde stukjes sneed. Tenslotte trakteerde hij ze nog op een pianorecital.

De gezamenlijke inspanning van Dorpsbelangen, Maris Sonores en De Flevowand hebben dit feest mogelijk gemaakt. En niet te vergeten de sponsoring door onze plaatselijke middenstand.

Bestuur Stichting 'De Flevowand'


Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevowand
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top