Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Oogstweg 31 Kjell's Opslag
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Wintertijd Challenge bij Joy4Life

Zaterdag 17 oktober 2015

BIDDINGHUIZEN - In de nacht van 24 op 25 oktober opent Joy4life haar deuren om die nacht met een groot aantal fanatiekelingen te sporten voor Spieren voor Spieren. Een uur actief bewegen wanneer de klok wordt teruggezet en de wintertijd ingaat. In dit uur winnen de sporters tijd voor kinderen met een spierziekte.

Het team van Joy4life organiseert op 24/25 oktober van 02.00 – 03.00 uur twee activiteiten waar deelnemers zich voor in kunnen schrijven: RMP – oftewel een uur spinnen – of ze kunnen zich een uur in het zweet werken op de cardio- en krachttoestellen in de fitnessruimte. Uiteraard wordt er gestart met een gezamenlijk welkom en wordt het succes achteraf gevierd.

Deelnemers betalen €15 per persoon inschrijfgeld dat direct ten goede komt aan Spieren voor Spieren. Kijk op www.j4l.nl voor meer info over aanmelden voor deze challenge.

Wintertijd Challenge: tijd winnen voor kinderen met een spierziekte
Tijdens de 5e editie van de Wintertijd Challenge worden op zoveel mogelijk locaties in Nederland gesport om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar spierziekten bij kinderen. Joy4life is één van deze locaties dit jaar. Ad Kragtwijk: "We zetten ons vaker in voor goede doelen en de Wintertijd Challenge past goed daarbij. Het is een ludieke, sportieve actie waarbij onze leden gezonde spieren inzetten voor zieke spieren en zodoende Spieren voor Spieren sponsoren."

Over Spieren voor Spieren
Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten. Voor 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Spieren voor Spieren helpt deze kinderen door de opbrengsten van sportieve fondsenwervende evenementen direct in te zetten voor snellere diagnose en baanbrekend onderzoek.

Over Joy4life
Joy4life Lifestyle & Preventie Center is sinds 1 augustus gevestigd aan de Baan 24, middenin het centrum van Biddinghuizen. Bij Joy4life kan men onbeperkt, 7 dagen per week trainen, bewegen en revalideren onder professionele begeleiding. Meer informatie is te vinden op www.j4l.nl

Joy4Life

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Easy Active Biddinghuizen
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top