Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb
Kafa Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Art Drent geen jonge vrijwilliger 2015

Woensdag 9 december 2015

BIDDINGHUIZEN - Op maandag 7 december is Jan Tolhoek (24) uit Dronten uitgeroepen tot jonge vrijwilliger van 2015 door Sonja Zimmerman, manager Welzijn De Meerpaal, Ernst Meijer jonge vrijwilliger van het jaar 2014 en wethouder Peter van Bergen. Daarmee greep Art Drent uit Biddinghuizen naast de prijs.

Als jonge vrijwilliger ontving Tolhoek een cheque van €500, in te zetten binnen de vrijwilligersorganisatie(s) waarvoor hij actief is én voor ambassadeurswerk.

Jan is een "bezige bij", hij zet zich in bij sportvereniging Flevostar, hij was actief lid bij de USRA en deed dit alles naast zijn studie en zijn werk op de boerderij. Jan was regelmatig te vinden bij de USRA, waar hij voorzitter van de sportcommissie (2009 – 2013) en algemeen lid (2013 – 2015) was. Jan was jarenlang actief voetballer bij sportclub Flevostar, om gezondheidsredenen heeft hij moeten besluiten om te stoppen met voetballen, toch wilde hij binnen de vereniging actief blijven en is hij coördinator G-zaalvoetbal geworden.


De Prijs
Nu Jan zich een jaar lang dé vrijwilliger van het jaar mag noemen, krijgt hij de kans om op zijn manier het vrijwilligerswerk in de spotlight te zetten. Aan de onderscheiding zit een bedrag van € 500 verbonden, de helft mag besteed worden ten behoeve van de eigen vrijwilligersorganisatie, de andere helft is bedoeld voor promotionele doeleinden en ambassadeurswerk. In het komend jaar zal Jan hierin begeleid worden door leden van de Klankbordgroep Vrijwilligerswerk Dronten.

Aanmeldingen
Dit jaar zijn er dertien jonge vrijwilligers voorgedragen voor de stimuleringsprijs, stuk voor stuk jonge vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor hun vereniging: Bart Bos (Flevo-Scouts), Art Drent (BAS voetbal), Daan Foppen, (asvDronten), Niek de Graaf (asvDronten), Tim van der Leck (Flevo-Scouts), Jordy Loerakker (asvDronten), Bjarne Panhuis (asvDronten), Alicia Renken (Stichting paardrijden gehandicapten), Luc de Ridder (asvDronten), Rosalien Reyne (Dorcas), Nancy de Waal (Voedselbank Dronten), Erie Zwart (asvDronten). De jury bestaande uit Ernst Meijer (vrijwilliger van het jaar 2014) Aziz Doufikar (jeugd en jongerenwerk) en Mirjam Bloedjes (Klankbordgroep Vrijwilligerswerk Dronten) koos unaniem de winnaar.

Redactie BHZNet.nl / Bron: Gemeente Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Verkeersschool Kooij & Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
Adverteerder in de rubriek Vrijwilligerswerk
Peter Evers
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 9.4 °C
  • 0.0 mm
  • 7.0 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top