Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK

11 vuurwerkklachten uit Biddinghuizen

Dinsdag 29 december 2015
11 vuurwerkklachten uit Biddinghuizen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - GroenLinks Dronten heeft zich aangesloten bij het meldpunt vuurwerkoverlast.nl. Overlast, schade of gevaarlijke situaties door vuurwerk kunnen daar worden gemeld. Dat meldt de partij in een persbericht.

Het meldpunt is een initiatief van ruim 30 lokale GroenLinks-fracties, GroenLinks Dronten heeft zich hier nu ook bij aangesloten.

"Ook in Dronten krijgen we steeds meer opmerkingen van mensen die overlast ervaren van vuurwerk. Dit meldpunt is een goede manier om de ervaringen van onze inwoners te verzamelen," stelt fractievoorzitter Paul Vermast.

Op dit moment zijn er ruim 80 meldingen uit de gemeente Dronten waarbij het bij 75% vooral gaat om luide knallen. 11 meldingen zijn afkomstig uit Biddinghuizen, 17 uit Swifterbant en de overige meldingen komen uit Dronten.

"Na de feestdagen zal er in de raad ook worden gesproken over vuurwerkoverlast. De meldingen vanuit het landelijke meldpunt vuurwerkoverlast.nl kunnen daarbij een mooi beeld geven van de door onze inwoners ervaren overlast" aldus Vermast.

GroenLinks Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Oud en Nieuw
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top