0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Primeur: release videoclip Mr. Polska via Snapchatkanaal Walibi Holland

Maandag 21 maart 2016

BIDDINGHUIZEN - Voor het eerst is in Nederland via Snapchat een videoclip gelanceerd. Walibi Holland heeft de primeur. Op het eigen kanaal van Walibi Holland: Walisnaps, is de videoclip van Move Up (Lost Gravity) van Mr. Polska voor het eerst te zien.

Deze Snapchat release is onderdeel van de marketingcampagne van het attractiepark in Biddinghuizen rondom de nieuwe achtbaan Lost Gravity. De videoclip was zelfs nog eerder op Snapchat, een populaire social media kanaal bij jongeren, te bekijken dan op YouTube.

Samenwerking met Mr. Polska
Ander belangrijk onderdeel van de marketingcampagne is de samenwerking met top 40 artiest Mr. Polska. Deze Pools-Nederlandse artiest is bijzonder populair onder jongeren. Met nog een kleine week te gaan voor het park en de achtbaan open gaan, zijn zowel het nummer Move Up (Lost Gravity) als de videoclip online gebracht.


Spelen met zwaartekracht
Move Up (Lost Gravity) is de tweede Engelstalige single voor Mr. Polska. De soundtrack voor de nieuwe achtbaan is geproduceerd door Boaz van de Beatz, die onlangs opnieuw werd bekroond met de Slam FM 'Best Producer' award. De producer werkt momenteel in de studio aan nummers van David Guetta, Rudimental, Ariana Grande, Skrillex en Major Lazer. In de videoclip is Mr. Polska te zien in een industriële setting waar de zwaartekracht lijkt te verdwijnen.

Videoclip Mr. Polska

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Muziek
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Adverteerder in de rubriek Walibi Holland
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top