Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kafa Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Muziekhuis tipt muziektalent uit Biddinghuizen

Zondag 20 maart 2016
Muziekhuis tipt muziektalent uit Biddinghuizen
Foto: Eigen foto - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Muziekhuis Souman in Hattermerbroek heeft al heel wat muziekliefhebbers uit de wijde regio een muziekinstrument verkocht. Maar toen Kim Medema uit Biddinghuizen in de winkel even op een gitaar speelde, was het muziekteam meteen enthousiast.

Op hun Facebook tipt het muziekteam Kim als 'aanstormend talent uit Biddinghuizen'. Ze vinden het ongelooflijk dat ze slechts een kleine anderhalve maand gitaar speelt. 'En hoe. Super gaaf zeg. Daar gaan we vast meer van horen!' Het muziekhuis wenst Kim veel plezier met haar steelstring gitaar. Volgens hen kan het maar zo gebeuren dat familie, vrienden en fans ooit in Ziggo Dome of Heineken Music Hall van het gitaartalent van Kim Medema kunnen genieten.

Wie wil er samen muziek maken?
Kim Medema speelt al haar hele leven piano. ´Ik was dus al bekend met muziek maken, dat helpt mij flink.' Ze heeft een aantal jaar via de Popschool van De Meerpaal in een bandje gespeeld. 'Ik ben overigens ook op zoek naar andere muzikanten om samen mee te spelen.' Muzikanten uit Biddinghuizen die met Kim muziek willen maken, kunnen zich bij haar melden via Facebook.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Muziek
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top