Adm. Financiële Advisering Kafa
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Vechten tegen ALS: Rpm/spinning marathon Joy4Life en de Meerpaal

Maandag 18 april 2016
Vechten tegen ALS: Rpm/spinning marathon Joy4Life en de Meerpaal
Foto: Joy4Life

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 28 mei organiseert het Lifestyle & Preventie Center Joy4Life uit Biddinghuizen in samenwerking met De Meerpaal een 5 uur durende RPM/Spinning marathon om te vechten tegen de ziekte ALS. Sportievelingen kunnen zich vanaf nu inschrijven voor dit evenement.

Kees Schaak en Alina Zoet weten het zeker: "Het wordt een onvergetelijke, sportieve belevenis." Ze roepen iedereen op om alle of één van de uren mee te fietsen op 28 mei. Onderzoek is echt heel hard nodig, omdat er nog niets bestaat om ALS te remmen of te stoppen!

In hun directe vriendenkring is Erik Kamphorst nu snoeihard aan het vechten tegen deze ziekte. In juni gaat hij nog samen met vrienden de Mont Ventoux in Zuid-Frankrijk beklimmen op een tandem om geld in te zamelen voor onderzoek tegen ALS. Daarom hebben Kees en Alina besloten er iets groots van te maken om mee te vechten tegen deze genadeloze ziekte.

Kees en Alina vertellen verder: "Onderzoek is hard nodig, omdat er nog niets bestaat om ALS te remmen of te stoppen. En het vechten is natuurlijk niet alleen voor Erik, want Erik zal helaas niet meer profiteren van die onderzoeken en de oplossingen die daaruit voortvloeien. Maar voor allen die nu de ziekte ALS nog krijgen. Want elk jaar komen er weer 500 bij."

Meedoen? Inschrijven kan via alsspinning2016@cschaak.nl. Wilt u zeker zijn van een fiets, dan kunt u vooraf betalen ovv naam, en aantal uren dat u wilt fietsen. De marathon van 5 uur begint om 11.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Elk uur is er een rust en wissel moment van ±10 minuten.

De deelname kosten zijn: 1 uur € 10,00 - 2 uur € 20,00 - 3 uur € 28,00 - 4 uur € 36,00 - 5 uur € 44,00 p.p.

Meer informatie is te verkrijgen via info@cschaak.nl.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Easy Active Biddinghuizen
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 12.6 °C
  • 0.2 mm
  • 11.4 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top