Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Zaterdag extra open dag Tulpenroute

Vrijdag 22 april 2016

BIDDINGHUIZEN - Zaterdag 23 april organiseert de Tulpenroute Dronten een extra open dag. 's Ochtends is een tulpenwandeling met gids bij de Kalverschuur in Swifterbant. In de middag is het mogelijk om een kijkje te nemen in de melkveestal bij de Kandelaar in Biddinghuizen en is er een creatieve workshop.

Om 10:00 uur is de aftrap van de tulpenwandeling met een kopje koffie. Wethouder Dirk Minne Vis zal de aftrap verzorgen. Daarna kan gekozen worden uit 3 wandelroutes langs de tulpenvelden. Wim Klink, voorzitter van de Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur, wandelt met één van de routes mee om alles te vertellen over de tulpenteelt.

Kandelaar en workshop
De open dag gaat verder bij bed&breakfast De Kandelaar in Biddinghuizen. Van 13:00 tot 17:00 uur is het mogelijk om een kijkje te nemen in de melkveestal waar de koeien gemolken worden met een melkrobot. Maar ook de machines die nodig zijn voor het planten, verzorgen en oogsten van de tulpenbollen zijn te zien. Wim Klink is ook hier aanwezig om alle vragen over de tulpenteelt te beantwoorden. Jolanda Noome van Jono Creatief zal een kleine workshop verzorgen.

De open dag is gratis te bezoeken en aanmelden is niet nodig.

Stichting Tulpenroute Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Tulpenroute
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top