Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Boekenhuys Van der Walle bestaat 10 jaar

Vrijdag 3 juni 2016
Boekenhuys Van der Walle bestaat 10 jaar
Foto: Boekenhuys Van der Walle (rechtenvrije foto)

BIDDINGHUIZEN - Deze maand bestaat Boekenhuys Van der Walle precies 10 jaar. Dat viert het bedrijf op zaterdag 11 juni aanstaande, tijdens de braderie die dan in het centrum van Biddinghuizen wordt gehouden.

Eigenaren Karin en Marco snuffelden zelf graag tussen boeken, maar moesten daarvoor steeds naar winkels in andere plaatsen. Daarom besloten ze in hun eigen woonplaats een boekhandel te starten. "En dat bleek een goede zet," herinnert Marco zich. "Vanaf het begin wisten de klanten ons te vinden. De voorraad boeken en tijdschriften is inmiddels sterk uitgebreid, net zoals het aanbod aan wenskaarten."

Lekkers
Het jubileum wordt uitgebreid gevierd tijdens de braderie van Biddinghuizen op zaterdag 11 juni. "Wij willen deze gelegenheid samen met onze klanten vieren," vertelt Karin, "want zonder onze trouwe klanten zou de winkel niet kunnen bestaan." Daarom staat er die dag voor iedereen wat lekkers klaar en krijgen klanten een leuke goodiebag mee. Bovendien maken de klanten kans op een leuke prijs door aan het rad van avontuur te draaien.

U vindt Boekenhuys Van der Walle aan de Baan 22. Bovenstaande foto is genomen bij de opening van de winkel.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Winkelcentrum
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top