Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Pop-Up! zoekt gebruikte instrumenten

Donderdag 1 september 2016
Pop-Up! zoekt gebruikte instrumenten
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Binnen het project Pop-Up! krijgen leerlingen uit groep 7 en 8 in Swifterbant, Biddinghuizen en Dronten muziekles van professionele muzikanten. Na een half jaar kiezen de leerlingen hun favoriete instrument en krijgen ze na schooltijd les in een band.

Afgelopen seizoen kregen 270 leerlingen van 6 basisscholen muziekles. Het komende seizoen breidt Pop-Up! uit naar 355 leerlingen op 8 basisscholen. Om deze reden is de organisatie is op zoek naar gebruikte keyboards, drumstellen en (bas) gitaren (zowel akoestisch als elektrisch). De instrumenten moeten bruikbaar zijn maar hoeven niet van topkwaliteit te zijn. Het is mogelijk een instrument te doneren, maar een bruikleenovereenkomst voor een jaar of een aantal weken is ook mogelijk.

Donateurs
Donateurs krijgen een uitnodiging voor presentaties op scholen en het Pop-Up! concert in februari. Daarnaast worden ze op de hoogte gehouden van de vorderingen van de leerlingen. Pop-Up! is een samenwerking tussen De Meerpaal en diverse culturele partners uit de Gemeente Dronten en bestaat dankzij een tweejarige subsidie van het Fonds voor Cultuurparticipatie en het Oranje Fonds.

Meer informatie
Bent u geïnteresseerd om een instrument te doneren? Neem dan contact op met Marleen Bertijn, via m.bertijn@meerpaal.nl of 0321 388 717.

De Meerpaal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Muziek
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek Basisscholen
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
Adverteerder in de rubriek CKV
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
Adverteerder in de rubriek Meerpaal
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top