Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Kickboksen bij Joy4life Lifestyle Center

Donderdag 8 december 2016

BIDDINGHUIZEN - Vanaf heden is het mogelijk om je lessen in kickboksen te volgen bij Joy4life Lifestyle Center. Dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht.

De lessen worden aangeboden op vrijdagmiddag van 16.00 – 17.00 uur. Zo nodig kan er een tweede les worden gegeven van 17.00 – 18.00 uur. Vanaf 6 jaar kan aan de lessen worden deelgenomen. Groepen worden ingedeeld op basis van aanmeldingen. Ook een les voor volwassenen behoort tot de mogelijkheden. Deze zal, bij voldoende belangstelling worden gegeven op zaterdagmorgen van 09.00 – 10.00 uur. Vanaf 21 jaar kun je een keuze maken uit verschillende abonnementsvormen.

Kickboksen
"Kickboksen is een populaire sport. Jong en oud, vrouwen en mannen zijn welkom in deze lessen", vertelt Hanny Vos-v/d Wiel van Joy4Life. "Kickboksen is een combinatie van stoten en trappen. In een intensieve workout leer je de technieken uit deze vechtsport. Zo wordt gewerkt aan conditieverbetering, vetverbranding en spierversterking". Tijdens de les draag je kickbokshandschoenen, een bitje, scheenbeschermers en voor de heren een zogenaamde tok. U gebruikt uw eigen materiaal dat eventueel via de instructeur/trainer aan te schaffen is.

De lessen worden gegeven onder de inspirerende leiding van Gerard Tanis (34). Gerard is gecertificeerd vechtsportinstructeur en afgestudeerd aan het CIOS. Hij is al 20 jaar bezig als karateka/kickbokser; heeft vroeger ook wedstrijden gevochten en komt uit Biddinghuizen.

Kosten: tot 12 jaar: € 10 per maand/ van 12 tot 21 jaar: € 19,90 per maand. De abonnementen zijn, zo nodig, per maand opzegbaar.

Heb je belangstelling? Loop even binnen bij Joy4Life of stel je vraag via info@j4l.nl

Redactie BHZNet.nl / Joy4Life

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Easy Active Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 16.4 °C
  • 13.4 mm
  • 18.1 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top