Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Gauke Zijlstra stopt als voorzitter Flevoboulevard

Dinsdag 20 december 2016
Gauke Zijlstra stopt als voorzitter Flevoboulevard
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Vorige week tijdens de eindejaarsbijeenkomst van de vereniging Flevoboulevard, nam Gauke Zijlstra na vier jaar afscheid als voorzitter van de vereniging. Naar een opvolger wordt nog gezocht.

De eindejaarsbijeenkomst van de Vereniging Flevoboulevard werd dit jaar gehouden bij het vernieuwde Pannenkoekenhuis Hans & Grietje aan de Sternweg in Zeewolde, net buiten de grenzen van het buitengebied van Biddinghuizen. Diverse actuele en toekomstige onderwerpen die het gebied aangaan werden gepresenteerd door Provincie Flevoland, Toerisme Flevoland en door de Vereniging Gastvrije Randmeren.

Afscheid
Voordat restauranteigenaar Hans Dielissen een rondleiding gaf in Hans & Grietje, werd er stilgestaan bij het vertrek van Zijlstra als voorzitter. Zijlstra werd door 'dagvoorzitter' en verenigingslid Bert Ketelaar toegesproken. Hij werd hierbij vooral geroemd als verbinder tussen diverse partijen in en rond de Flevoboulevard (het recreatiegebied dat zich uitstrekt van Ketelhaven tot en met het Wolderwijd). Ondernemers en overheden zijn hierbij met elkaar in contact gebracht en ook stakeholders van de vereniging worden uitgenodigd voor de bijeenkomsten. "Om de paden goed te kunnen blijven bewandelen", ontving Zijlstra uit handen van Ketelaar laarzen.

Het vertrek van Zijlstra was al langer bekend. Flevoboulevard zoekt nog naar een opvolger binnen haar ledenbestand.

Redactie BHZNet.nlnieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevoboulevard
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
Adverteerder in de rubriek Dorhout Mees
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
Adverteerder in de rubriek Gastvrije Randmeren
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top