Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Nieuws uit de rubriek Flevoboulevard


Adverteerder in de rubriek Flevoboulevard
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Nieuws uit de rubriek Flevoboulevard
1 2 3 Volgende >>

Zwemwater Biddinghuizen vooralsnog in orde

Zwemwater Biddinghuizen vooralsnog in orde

17-07-2019 In recreatieplas 't Bovenwater in Lelystad is, als eerste locatie dit jaar in Flevoland, blauwalg aangetroffen. De diverse locaties in Biddinghuizen waar gezwommen kan worden rond Biddinghuizen hebben hier volgens de omgevingsdienst Flevoland nog geen last van. Wel is er nader onderzoek bij de Spijkvijver.


Landschapskunstwerk feestelijk geopend

Landschapskunstwerk feestelijk geopend

15-11-2018 Gisteren hebben in Dronten in aanwezigheid van Minister Ingrid van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW), commissaris van de Koning Leen Verbeek, gedeputeerde Michiel Rijsberman en wethouder Ton van Amerongen twee feestelijkheden plaatsgevonden: de presentatie van het boek De Groene Horizon en de opening van het 8e landschapskunstwerk in Flevoland Riff, PD#18245.


Nieuwe landschapskunstwerk komt in Spijkbos

Nieuwe landschapskunstwerk komt in Spijkbos

06-12-2017 De gemeente Dronten heeft een stuk bos aangewezen als de plek voor het nieuwe landschapskunstwerk van Flevoland. Het gaat om het bos tussen de Spijkweg en de Bremerbergdijk, naast het parkeerterrein voor festivals. Hoe het kunstwerk eruit komt te zien is nog niet bekend. Wel het budget: 600.000 euro.


Start onderzoek naar snel internet in buitengebied

Start onderzoek naar snel internet in buitengebied

13-10-2017 Provincie Flevoland start met een onderzoek naar snel internet. Met een online enquête worden de ervaringen, verwachtingen, gebruik en wensen van bewoners en ondernemers in het buitengebied van oostelijk en zuidelijk Flevoland in kaart gebracht.


Meimaand fietsmaand komt naar randmeren

23-12-2016 De gebiedscoöperatie Gastvrije Randmeren is gastheer van de Meimaand Fietsmaand van 2017. Daarmee komt het landelijke evenement opnieuw naar Biddinghuizen, nadat de Flevoboulevard in 2008 al eens gastheer was van het evenement.


Gauke Zijlstra stopt als voorzitter Flevoboulevard

Gauke Zijlstra stopt als voorzitter Flevoboulevard

20-12-2016 Vorige week tijdens de eindejaarsbijeenkomst van de vereniging Flevoboulevard, nam Gauke Zijlstra na vier jaar afscheid als voorzitter van de vereniging. Naar een opvolger wordt nog gezocht.


Nieuwe vraagbaak voor ondernemers

Nieuwe vraagbaak voor ondernemers

11-05-2016 Ondernemers in de gemeente Dronten kunnen vanaf woensdagmiddag met al hun vragen terecht op het Ondernemerspunt Dronten.


Monument Prima Mensen onthuld

Monument Prima Mensen onthuld

03-08-2015 Het kunstwerk 'Monument voor Prima Mensen' van kunstenaar Domenique Himmelsbach de Vries op de Bremerbergdijk in Biddinghuizen wordt op dinsdag 25 augustus officieel onthuld. Het monument is al enkele maanden te zien op de dijk aan het einde van de Bremerbergweg.


Randmeren opent trainingscentrum wedstrijdzeilen

19-02-2015 Jaap Lodders, lid van de Gedeputeerde Staten van de Provincie Flevoland heeft het Regionaal Trainingscentrum Wedstrijdzeilen officieel geopend in Biddinghuizen.


Kunstwerk Monument voor Prima Mensen onthuld

Kunstwerk Monument voor Prima Mensen onthuld

20-11-2014 Woensdag 19 november is het kunstwerk Monument voor Prima Mensen opgeleverd, door kunstenaar Domenique Himmelsbach de Vries, aan de stichting FlevoKu(n)stBoulevard. Het kunstwerk staat op de dijk bij de rotonde Spijkweg/Bremerbergweg aan het Veluwemeer.


Skûtsjesilen tijdens open dag De Randmeren

09-04-2014 Het skûtsje van Sylfe uit Zeewolde is op zaterdag 12 april aanwezig op de jaarlijkse open dag van Zeilschool De Randmeren in Biddinghuizen.


Camping Flevostrand is Best camping

08-01-2013 Camping Flevostrand in Biddinghuizen heeft het predikaat 'Best camping' gekregen. Dat is een nieuwe aanduiding die de ANWB met ingang van dit jaar gebruikt voor campings die kwalitatief boven de rest uitstijgen.


Flevoboulevard slaat nieuwe weg in

Flevoboulevard slaat nieuwe weg in

03-07-2012 De Flevoboulevard slaat letterlijk een nieuwe weg in. De belangenvereniging voor recreatie- en horecaondernemers aan de kust van het Veluwemeer gaat haar gebied flink uitbreiden. Ook Zeewolde behoort voortaan met het Wolderwijd, Nuldernauw,Nijkerkernauw en Eemmeer tot de Flevoboulevard.


Activiteitenkrant voor uittips

Activiteitenkrant voor uittips

18-04-2012 Deze week valt bij alle Flevolanders de Activiteitenkrant Flevoland. Daarin staan toeristische uittips en activiteiten, die vanaf begin mei tot en met oktober plaatsvinden in de provincie.


Go Cycling dit weekend op pad in Flevoland

Go Cycling dit weekend op pad in Flevoland

15-03-2012 Komende zondag 18 maart staat Flevoland in de kijker bij Go Cycling, hét fietsprogramma van Nederland. De twee presentatoren gaan met een aantal fietsers op avontuur in Flevoland.


Stem op de mooiste plek van Flevoland

Stem op de mooiste plek van Flevoland

16-09-2011 In de maand augustus heeft omroep Flevoland een serie van 25 korte filmpjes uitgezonden met de mooiste plekken in onze provincie. Er staan vele mooie plekjes tussen van bekende plekken zoals het aangezicht van Urk en Oostvaardersplassen.


Flevoboulevard swingt door mooi weer

Flevoboulevard swingt door mooi weer

06-09-2011 Het evenement Flevoboulevard Swingt in Biddinghuizen is zaterdag goed verlopen. Dat laat de organisatie weten. Door het mooie weer kwamen er veel bezoekers op het muziekfestijn af.


Flevoboulevard Swingt op hoog niveau van start

29-08-2011 Zaterdag 3 september zal het zomerjazzevenement Flevoboulevard Swingt op spectaculaire wijze geopend worden: burgemeesters Aat de Jonge van Dronten en burgemeester John Berends van Harderwijk zorgen voor een inspirerende start. Het festival vindt voor de vijfde keer plaats rondom het Veluwemeer.


Flevoboulevard Swingt op 3 september

15-08-2011 Zaterdag 3 september vindt voor de vijfde keer het unieke festival ‘Flevoboulevard Swingt’ plaats. Rondom het Veluwemeer hebben de diverse recreatiegelegenheden podia staan waar jazz- en blues gespeeld worden, maar ook latin en andere swingende muziek.


Kunstwerk Polderpioniersvrouw onthuld

03-07-2011 Langs de Spijkweg in Biddinghuizen is zaterdag het kunstwerk de Polderpioniersvrouw onthuld. Het werk van de jonge kunstenares Tabitha Mann is een ode aan vrouwen die met hun gezin een grote rol hebben gespeeld bij het ontstaan van de polders.


Onthulling eerste kunstwerk Flevo Ku(n)st Boulevard

01-07-2011 Het idee van een jonge kunstenaar tijdens haar bijbaantje, om meer met kunst te doen in Flevoland, krijgt nu haar definitieve vorm met de onthulling van het eerste kunstwerk.


Eerste kunstwerk Flevo Ku(n)st Boulevard

23-06-2011 Op zaterdag 2 juli aanstaande wordt het eerste kunstwerk onthuld van de Flevo Ku(n)st Boulevard: De "Polderpioniersvrouw" van Tabitha Mann.


Start Flevoboulevard FietsSouvenirsroute geslaagd

Start Flevoboulevard FietsSouvenirsroute geslaagd

24-05-2011 Afgelopen zaterdag vond de officiele opening plaats van de Flevoboulevard FietsSouvenirsroute 2011.


Walibi Express rijdt deze zomer opnieuw

19-05-2011 Van 1 juli tot 4 september rijden opnieuw speciale busen tussen attractiepark Walibi in Biddinghuizen en Harderwijk, Elburg en NS-station 't Harde.


Flevo kun(s)tboulevard in bibliotheek

15-03-2011 Deze maanden is er een bijzondere expositie te zien in FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen.


1 2 3 Volgende >>

zoeken
BHZNet.nl weer
  • 18.8 °C
  • 0.0 mm
  • 19.4 °C
Weerstatistieken ->
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top