Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Start onderzoek naar snel internet in buitengebied

Vrijdag 13 oktober 2017
Start onderzoek naar snel internet in buitengebied
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Provincie Flevoland start met een onderzoek naar snel internet. Met een online enquête worden de ervaringen, verwachtingen, gebruik en wensen van bewoners en ondernemers in het buitengebied van oostelijk en zuidelijk Flevoland in kaart gebracht.

Snel internet in de buitengebieden staat al langer op de agenda van ondernemers, bewoners, gemeente en provincie. In de gemeente Dronten werden hiertoe al stappen gezet met een mast van Greenet

De onderzoeksperiode is van 16 oktober 2017 tot en met 29 oktober 2017. De online enquête is beschikbaar via https://dialogiconderzoek.nl/flevoland

Onderzoek
Onderzoeksbureau Dialogic voert het onderzoek voor provincie Flevoland uit. In de enquête worden bewoners en ondernemers in het betreffende buitengebied gevraagd om informatie te geven over het huidige internetaanbod, of deze voldoet aan de verwachtingen, hoe de beschikbare verbindingen gebruikt worden en welke wensen er zijn voor de toekomst.

Planning
Dialogic zal de ontvangen informatie verwerken in een rapport. Dit rapport wordt eind 2017 verwacht. Daarna worden de vervolgstappen bepaald.

Snel internet
"Snel internet past bij het wonen en werken in deze tijd, dat geldt ook voor de buitengebieden", schrijft de provincie Flevoland in een persbericht. "Het is belangrijk dat iedereen in Flevoland toegang kan krijgen tot snel internet. In de dorpen en steden is deze verbinding vaak al beschikbaar maar in het buitengebied van oostelijk en zuidelijk Flevoland is dit nog niet overal het geval".

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Internet
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Flevoboulevard
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
Adverteerder in de rubriek Landbouwberichten
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top