0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Nieuws uit de rubriek Internet


Adverteerder in de rubriek Internet
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
Nieuws uit de rubriek Internet
Nieuwe stap in proces voor snel internet buitengebied

Nieuwe stap in proces voor snel internet buitengebied

22-07-2019 Provincie Flevoland, de gemeenten Almere, Dronten, Lelystad en Zeewolde en GlasDraad hebben samen afspraken gemaakt over de voorwaarden voor de aanleg van glasvezel, zodat het buitengebied overal op dezelfde wijze snel internet krijgt. Met de laatste handtekening onder het convenant is de volgende stap gezet voor de aanleg van glasvezel in het buitengebied van oostelijk en zuidelijk Flevoland.


Dronten verlengt subsidieregeling internet buitengebied

Dronten verlengt subsidieregeling internet buitengebied

06-12-2018 Er is tot nog toe één keer gebruik gemaakt van de subsidie-regeling voor draadloos snel internet in het buitengebied van de gemeente Dronten. De regeling was een wens van de gemeenteraad en ging in februari van dit jaar in. In totaal was er 70.000 euro beschikbaar voor de bedrijven in het buitengebied.


FiberFlevo ziet af van aanleg glasvezel in buitengebied

FiberFlevo ziet af van aanleg glasvezel in buitengebied

31-10-2018 FiberFlevo ziet af van de aanleg van een glasvezelnetwerk in een deel van het Flevolandse buitengebied, laat het bedrijf weten. Het gaat om het buitengebied in het oostelijke en zuidelijke deel van de provincie.


Provincie verliest zeggenschap aanleg snel internet buitengebied

Provincie verliest zeggenschap aanleg snel internet buitengebied

19-10-2018 De aanleg van snel internet in het buitengebied van Oostelijk en Zuidelijk Flevoland is geen zaak meer van de provincie. Het provinciebestuur, dat zich eerder inzette voor glasvezel, is de invloed op dit onderwerp namelijk kwijtgeraakt.


Onzekerheid rondom snel internet buitengebied

Onzekerheid rondom snel internet buitengebied

28-09-2018 Er is onzekerheid ontstaan over de aanleg van snel internet in het buitengebied van oostelijk en zuidelijk Flevoland. Dat meldt gedeputeerde Michiel Rijsberman aan Provinciale Staten. Begin dit jaar stelde de provincie enkele miljoenen beschikbaar, maar die bijdrage staat nu op de tocht.


Medefinanciering en intentieverklaring voor aanleg glasvezelnetwerk

Medefinanciering en intentieverklaring voor aanleg glasvezelnetwerk

18-07-2018 Provinciale Staten van Flevoland hebben besloten geld te reserveren voor de medefinanciering van een glasvezelnetwerk in oostelijk en zuidelijk Flevoland. De verantwoordelijke wethouders van de gemeenten Almere, Dronten, Lelystad en Zeewolde hebben samen met gedeputeerde Rijsberman de intentie uitgesproken om zich maximaal in te spannen voor de realisatie van dit project.


Provincie betaalt mee aan snel internet buitengebied

Provincie betaalt mee aan snel internet buitengebied

25-06-2018 De provincie wil meebetalen aan de realisatie van snel internet via glasvezel in het buitengebied van Oostelijk en Zuidelijk Flevoland. Dat blijkt uit een voorstel van gedeputeerde Michiel Rijsberman dat aanstaande woensdag in de Staten wordt besproken.


Subsidie voor snel internet buitengebied

Subsidie voor snel internet buitengebied

14-02-2018 Om de aanleg van snel internet in het buitengebied van Dronten te stimuleren komt het college van burgemeester en wethouders van Dronten met een subsidieregeling.


Snel internet via glasvezel in buitengebied stap dichterbij

Snel internet via glasvezel in buitengebied stap dichterbij

01-02-2018 Goed nieuws voor inwoners van het buitengebied in Oostelijk en Zuidelijk Flevoland; de komst van snel internet lijkt een belangrijke stap dichterbij. Woensdagavond heeft de provinciale politiek zich uitgesproken voor het aanleggen van een glasvezelnetwerk.


Start onderzoek naar snel internet in buitengebied

Start onderzoek naar snel internet in buitengebied

13-10-2017 Provincie Flevoland start met een onderzoek naar snel internet. Met een online enquête worden de ervaringen, verwachtingen, gebruik en wensen van bewoners en ondernemers in het buitengebied van oostelijk en zuidelijk Flevoland in kaart gebracht.


Sneller internet voor buitengebied

Sneller internet voor buitengebied

17-05-2017 Met het plaatsen van een 40 meter hoge mast wordt de vergaande dekking van snel draadloos internet in het buitengebied van de gemeente Dronten gerealiseerd. De mast wordt gepositioneerd aan de Haringweg, aan de oostkant van de gemeente. Hiervan zullen bedrijven in de recreatieve sector in Biddinghuizen kunnen profiteren.


Recreatiebedrijven moeten samenwerken voor snel internet

29-03-2017 Recreatiebedrijven in het buitengebied van Dronten en Zeewolde moeten samenwerken om een snellere internetverbinding te krijgen. Dat is het advies in een rapport dat is gemaakt in opdracht van de provincie.


Ton voor onderzoek naar snel internet in landelijk gebied

13-02-2017 De provincie wil een ton extra uittrekken voor onderzoek naar snel internet in landelijk gebied in Oostelijk en Zuidelijk Flevoland.


In 2017 overal snel internet in de gemeente

23-11-2016 Het buitengebied van de gemeente Dronten krijgt volgend jaar snel internet. De aanleg hiervan is nu mogelijk omdat de gemeente een lening van bijna 40.000 euro verstrekt aan internetaanbieder Greenet.


Grote storing KPN treft delen van Flevoland

20-11-2015 Het netwerk van KPN is getroffen door een grote storing. Door die storing ligt het vaste telefoonverkeer plat in onder meer in delen van Flevoland. Er komen meldingen uit Almere, Lelystad en Biddinghuizen.


CDA wil snelle internetverbinding buitengebied mogelijk maken

CDA wil snelle internetverbinding buitengebied mogelijk maken

05-11-2015 Het CDA vindt het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot een snelle internetverbinding en wil daarom geld beschikbaar stellen om het buitengebied van de gemeente Dronten te voorzien van een snelle internetverbinding.


Geen vergoeding voor gedupeerden Ziggo

27-08-2015 Gedupeerden van de storing bij Ziggo in onder meer de gemeente Dronten krijgen geen financiële vergoeding. Het bedrijf was vorige week dinsdag en woensdag het slachtoffer van DDos-aanvallen.


VVD wil haast met snel internet buitengebied

21-08-2015 De Statenfractie van de VVD wil dat de provincie haast maakt met snel internet in het buitengebied in Flevoland. Al in september 2014 werd een motie om dit voor elkaar te krijgen door Provinciale Staten aangenomen.


Tweak sluit Dronten aan op 1000MBit internet

09-08-2015 Internetprovider Tweak uit Almere sluit per september ook de gemeente Dronten aan op hun Coanet. Daarmee komen de 1000MBit-verbindingen ook beschikbaar in Biddinghuizen. Een postcodechecker op de website van het bedrijf geeft aan wie hieronder vallen.


Onderzoek naar glasvezel in buitengebied

10-07-2015 Flevoland trekt 50.000 euro uit voor een onderzoek naar de aanleg van glasvezel in de buitengebieden van de provincie. Dat heeft Gedeputeerde Staten besloten. De provincie laat een plan van eisen opstellen waarmee marktpartijen een business case kunnen opstellen voor snel internet.


Provincie blij met plan internet buitengebied

10-03-2015 De provincie Flevoland is blij met het voorstel van minister Kamp om snel internet in het buitengebied te bevorderen. De minister wil met Europese subsidies, het beschikbaar stellen van meer radiofrequenties en lage aanlegkosten zorgen dat er ook op het platteland goed internet komt.


Start aanleg breedbandinternet in buitengebied

30-04-2014 In het buitengebied van Biddinghuizen is woensdag begonnen met de uitrol van breedbandinternet. Hiervoor worden speciale straalverbindingen aangelegd tussen een kerktoren en antennes op windmolens.


Mogelijk gratis wifi op stranden Veluwemeer

20-07-2013 Op de stranden rond het Veluwemeer bij Biddinghuizen komt mogelijk in de toekomst gratis wifi.


zoeken
BHZNet.nl weer
  • 12.8 °C
  • 0.0 mm
  • 18.9 °C
Weerstatistieken ->
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top