Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Peter Evers Peter Evers
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Nieuwe stap in proces voor snel internet buitengebied

Maandag 22 juli 2019
Nieuwe stap in proces voor snel internet buitengebied
Foto: FreeImages.com / tan aikhong - rechtenvrije foto

BIDDINGHUIZEN - Provincie Flevoland, de gemeenten Almere, Dronten, Lelystad en Zeewolde en GlasDraad hebben samen afspraken gemaakt over de voorwaarden voor de aanleg van glasvezel, zodat het buitengebied overal op dezelfde wijze snel internet krijgt. Met de laatste handtekening onder het convenant is de volgende stap gezet voor de aanleg van glasvezel in het buitengebied van oostelijk en zuidelijk Flevoland.

Convenant
Om de vergunningaanvraag en de daadwerkelijke aanleg van het glasvezelnetwerk zo efficiënt mogelijk te laten verlopen zijn vooraf met elkaar de aanlegcondities bepaald. Voordeel is dat voor alle gemeenten dezelfde voorwaarden gelden. Deze voorwaarden zijn in het convenant vastgelegd.

Snel internet in het buitengebied
Bewoners en LTO hebben zich enorm ingespannen voor een succesvolle vraagbundeling zodat de aanleg van glasvezel gerealiseerd kan worden. Provincie Flevoland en de gemeenten Almere, Dronten, Lelystad en Zeewolde onderschrijven het belang van een snelle, betrouwbare en toekomstbestendige internetvoorziening in het buitengebied van oostelijk en zuidelijk Flevoland. Ze vinden het belangrijk dat iedereen in Flevoland toegang kan krijgen tot snel internet. En dat komt met deze afspraken weer een stap dichterbij.

Provincie Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Internet
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
Adverteerder in de rubriek Landbouwberichten
Peter Evers
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top