AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Oogstweg 31 Kjell's Opslag

Nieuwe stap in proces voor snel internet buitengebied

Maandag 22 juli 2019
Nieuwe stap in proces voor snel internet buitengebied
Foto: FreeImages.com / tan aikhong - rechtenvrije foto

BIDDINGHUIZEN - Provincie Flevoland, de gemeenten Almere, Dronten, Lelystad en Zeewolde en GlasDraad hebben samen afspraken gemaakt over de voorwaarden voor de aanleg van glasvezel, zodat het buitengebied overal op dezelfde wijze snel internet krijgt. Met de laatste handtekening onder het convenant is de volgende stap gezet voor de aanleg van glasvezel in het buitengebied van oostelijk en zuidelijk Flevoland.

Convenant
Om de vergunningaanvraag en de daadwerkelijke aanleg van het glasvezelnetwerk zo efficiënt mogelijk te laten verlopen zijn vooraf met elkaar de aanlegcondities bepaald. Voordeel is dat voor alle gemeenten dezelfde voorwaarden gelden. Deze voorwaarden zijn in het convenant vastgelegd.

Snel internet in het buitengebied
Bewoners en LTO hebben zich enorm ingespannen voor een succesvolle vraagbundeling zodat de aanleg van glasvezel gerealiseerd kan worden. Provincie Flevoland en de gemeenten Almere, Dronten, Lelystad en Zeewolde onderschrijven het belang van een snelle, betrouwbare en toekomstbestendige internetvoorziening in het buitengebied van oostelijk en zuidelijk Flevoland. Ze vinden het belangrijk dat iedereen in Flevoland toegang kan krijgen tot snel internet. En dat komt met deze afspraken weer een stap dichterbij.

Provincie Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Internet
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
Adverteerder in de rubriek Landbouwberichten
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top