Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Laatste voorstelling Maria Magdalena op 5 maart

Donderdag 23 februari 2017

BIDDINGHUIZEN - Na twee en een half jaar komt er een eind aan het Biddinghuizense project "Het evangelie van Maria Magdalena". De voorstelling werd gegeven op diverse plaatsen in Flevoland en Noord-Holland en wordt op 5 maart aanstaande voor het laatst opgevoerd.

Het ensemble bestaat uit 12 zangers en zangeressen, een vertelster en 4 muzikanten. De leiding ligt in de handen van Heleen van Els, die de muziek ook heeft gecomponeerd.

De hiaten bij de gevonden authentieke fragmenten van het Evangelie naar Maria Magdalena zijn aangevuld door de dichters en theologe Maria de Groot. Deze tekst heeft Heleen vervolgens op muziek gezet. "Het is een bijzonder geheel dat het beluisteren zeker waard is", aldus Van Els.

Na diverse optredens in Flevoland en Noord-Holland zal op 5 maart om 15.00 uur de laatste uitvoering plaatsvinden. Deze zal zijn in de Lutherse kerk, Burgwal 85 in Kampen, geprogrammeerd door De Rode Draad. De kerk is open vanaf 14.30 uur en de toegang inclusief programmaboekje is € 7,50.

Voor meer informatie, zie http://www.heleenvanels.wordpress.com.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Muziek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top