Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Tulpenroute Dronten opent bij De Kandelaar

Vrijdag 24 maart 2017
Tulpenroute Dronten opent bij De Kandelaar
Foto: Hanneke's Pluktuin - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Voor het derde jaar wordt de Tulpenroute Dronten georganiseerd in de bloeiperiode van de tulpen. De opening van deze kleurrijke route vindt plaats op zaterdag 15 april bij B&B De Kandelaar in Biddinghuizen.

Tijdens de Tulpenroute kunt u er met de auto, fiets of wandelend op uit via diverse routes. Op de route ziet u dan bloeiende tulpenvelden. De autoroute wordt nog bekendgemaakt (wel sluit deze aan op de route in de Noordoostpolder, waarmee het de langste route ter wereld wordt). Wandelend is er één route (in twee varianten) in de buurt van Swifterbant. Voor fietsers zijn er drie routes:
- een route bij Biddinghuizen Dronten, startend op de Ellerweg (Galerie Aan de Amstel) en via de Hanzespoorlijn en Elburgwerweg terug naar de Alikruikweg en Ellerweg (32km)
- een route bij Biddinghuizen richting Zeewolde, startend aan de Hoekwantweg (B&B De Kandelaar) en via het Harderbos en Ganzenpad terug naar de Rietweg en Hoekwantweg (22km)
- een route bij Swifterbant vanaf Shortgolf richting Lelystad (26km)

Opening met streekmarkt
De opening van de route is op zaterdag 15 april om 10.30 uur bij Bed & Breakfast "De Kandelaar" aan de Hoekwantweg 7 in Biddinghuizen. Er zal dan ook een streekparkt worden gehouden. Het evenement is gratis te bezoeken.

Kijk voor meer informatie en routes op http://www.tulpenroutedronten.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Tulpenroute
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top