Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Oogstweg 31 Kjell's Opslag
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Seniorenfit bij Joy4Life

Donderdag 6 april 2017

BIDDINGHUIZEN - Sinds kort wordt er op donderdagmiddag van 15.00 - 16.00 uur bij Lifestyle Centre Joy4Life in de groepsfitnessruimte een les Seniorenfit gegeven onder leiding van Natalie Sturkenboom.

Natalie is gezondheidswetenschapper, sportinstructeur en werkt als zelfstandig trainer. Tijdens de Seniorenfit wordt in circuitvorm/twee aan twee of individueel gewerkt aan conditie, kracht en balans. "Daarbij wordt er gebruik gemaakt van verschillende materialen. Ook met lichamelijke ongemakken kan er veilig getraind worden binnen de Seniorenfit", schrijft Joy4Life in een persbericht. Wie interesse heeft in de lessen, kan contact opnemen met Joy4Life.

RPM op donderdag
Tijdens het winterseizoen werd er drie keer per week RPM gegeven. Op 30 maart was voorlopig de laatste workout op een donderdag. "We merken dat het mooie weer de fietsers naar buiten trekt en dat het uur dus onderbezet raakt", aldus Joy4Life. De workouts op de dinsdagavond en zondagochtend blijven gewoon doorgaan, de extra workout op donderdag zal rond oktober terugkeren.

Opening tijdens Pasen
Joy4life is beperkt open tijdens de paasdagen. Op Goede Vrijdag is het bedrijf geopend, evenals op zaterdag, maar op Eerste en Tweede Paasdag is het gesloten. U vindt Joy4life Lifestyle & Preventie Center aan de Baan 24. Meer informatie op http://www.j4l.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Easy Active Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 19.6 °C
  • 0.0 mm
  • 18.7 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top