Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Vader en dochter verkennen het Dronterland en de Flevopolders

Maandag 10 april 2017

BIDDINGHUIZEN - Speciaal voor Meimaand Fietsmaand doen Susanne en Edwin Nijenhuis verslag van een weekend in de provincie Flevoland. Uitvalsbasis is Biddinghuizen in het Dronterland, dit jaar samen met alle Randmeren gastheer van het fietsevenement. Hun blogverhaal is vanaf 1 mei te lezen op Meimaandfietsmaand.nl.

Er gaan dit voorjaar twaalf duo's op stap, kriskras door Nederland. "De persoonlijke verhalen laten zien hoe leuk het is om op de fiets ons mooie land te ontdekken". Caroline Scholtens van Leisure Experts, de organisator van Meimaand Fietsmaand: "Vorig jaar was onze blogtoer een groot succes. Ik ben benieuwd naar de verhalen, tips, foto's en fietsroutes van onze nieuwe reporters!"

Dorhout Mees
Vader en dochter pakken vaak samen de racefiets voor een flinke tocht. "Fietsen is voor iedereen en elke leeftijd", zegt Susanne die graag schrijft en dit blogavontuur ook ziet als een opstapje naar haar vervolgopleiding Media-Redactie. Dit sportieve tweetal verblijft in een van de royale, sfeervolle kamers van het Princess Hotel Dorhout Mees. Vanuit het hotel fiets je zo een van de kleurrijke Tulpenroutes in het Dronterland.

Het laatste nieuws online
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg Meimaand Fietsmaand op Facebook en Instagram #fietsmaand. Ook staan er veel fietsroutes, verhalen, events, arrangementen en fietstips op Meimaandfietsmaand.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorhout Mees
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adverteerder in de rubriek Fietsen
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top