Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kafa Kafa

11e Flevo-Truckerstour door gemeente Dronten

Zaterdag 15 april 2017

BIDDINGHUIZEN - Aanstaande Koningsdag, donderdag 27 april, rijden er weer trucks via de dorpskernen van Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant. "Dorpen waar we in het verleden altijd werden onthaald door enthousiaste feestvierders", vertelt Pim Maassen van Flevo Truckerstour.

Dit jaar is de organisatie in de pauze weer te gast bij Walibi Holland in Biddinghuizen. Hier wordt door de met chauffeurs, passagiers, motorbegeleiders en andere helpers, gepicknickt als de passagiers door de spanning het pakket van te voren al niet hebben opgegeten. Mogelijk wacht hier nog een verassing voor de passagiers.

Maassen: "Hierna gaan we weer terug naar Dronten, via Swifterbant waar we nogmaals via de Rede rijden en tot slot uitstappen bij Cultus Inn". De karavaan wordt zoals ieder jaar weer begeleid door een tiental leden van de motorclub Dronten en individuele rijders. "Deze groep heeft alle voorgaande jaren al gezorgd voor een perfect verloop van de rit, dat moet deze 11e keer ook goed komen", vertelt Maassen.

Dit jaar stellen ongeveer zestig vrachtwagenchauffeurs van verschillende transportbedrijven weer belangeloos hun vrije tijd en trucks ter beschikking en bezorgen mensen met een lichamelijk of verstandelijke beperking weer een prachtige dag. "Dat de animo onder de truckers groot is, blijkt al uit het feit dat ze zelf bellen of er weer een rit gereden wordt en of ze niet vergeten worden", besluit Maassen.

De "gasten" stappen in op het parkeerterrein achter het Gemeentehuis en gaan vanuit Dronten eerst richting Biddinghuizen.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Truckerstour
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 13.8 °C
  • 0.6 mm
  • 15.9 °C
Weerstatistieken ->
40 jaar AH Schuurhuis 40 jaar AH Schuurhuis 40 jaar AH Schuurhuis
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top