Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Ricus Winnubst wint Giromanager

Maandag 29 mei 2017

BIDDINGHUIZEN - De afgelopen weken organiseerde BHZNet.nl een online Giromanager, een spel waarbij kon worden voorspeld welke wielrenners de meeste punten zouden halen tijdens de Ronde van Italië. Het was voor het eerst dat BHZNet.nl deze Giromanager organiseerde. Ricus Winnubst is daarmee de eerste winnaar van dit spel.

Al 15 jaar organiseert BHZNet.nl een Tourmanager tijdens de Ronde van Frankrijk. Op het hoogtepunt deden hier meer dan 2000 mensen aan mee uit binnen- en buitenland. Door een groot online aanbod (en omdat er geen reclame wordt gemaakt), loopt het aantal deelnemers de laatste jaren iets terug, maar er is een grote schare trouwe spelers. De Vueltamanager tijdens de ronde van Spanje kende al drie edities. Met de toevoeging van de Giromanager is de trilogie compleet.

Tevreden
Met 250 deelnemers is de organisatie tevreden over het verloop van de ronde. Het bijwerken van de scores duurde aanvankelijk even wat langer (nieuw spel, nieuwe websites om uitslagen vandaan te halen), maar gedurende de ronde werd dit sterk verbeterd. De meest scorende renner tijdens de Giro was de uiteindelijke rondewinnaar: Tom Dumoulin.

Winnaars
Het overall klassement is gegaan naar Tycho van der Meer uit Rotterdamm, die met 5.454 punten zijn naaste concurrent ruim voor bleef. In Biddinghuizen, met 36 deelnemers, ging de eerste plaats naar Ricus Winnubst. Hij haalde op de laatste dag toch nog weer Berdien van der Vliet in en scoorde uiteindelijk 31 punten meer. Het podium werd voltooid met Ane Sybesma op een derde plaats. De volledige uitslag is te vinden op http://www.giroditaliamanager.com. Er waren geen prijzen te winnen tijdens de Giromanager.

De volgende ronde is de Ronde van Frankrijk, welke wordt gehouden van 1 tot en met 23 juli. Uiteraard organiseert BHZNet.nl ook dan weer een Tourmanager, welke tegen die tijd te spelen is op tourdebiddinghuizen.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Giromanager
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 13.7 °C
  • 5.6 mm
  • 14.2 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top