Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Nieuws uit de rubriek Giromanager


Adverteerder in de rubriek Giromanager
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
Nieuws uit de rubriek Giromanager
Marco van Someren wint Giromanager

Marco van Someren wint Giromanager

05-06-2019 In mei en juni werd in Italië het wielersport-evenement Giro d'Italia gehouden. Tijdens deze eerste van drie grote wielerronden, organiseerde BHZNet.nl een managerspel. Zondag sloot Richard Carapaz de ronde winnend af.


Siebe Zondervan wint Giromanager

Siebe Zondervan wint Giromanager

29-05-2018 De afgelopen drie weken werd in Israël en Italië de 101e editie van de Giro d'Italia verreden. In deze wielerwedstrijd streed de Nederlander Tom Dumoulin tot het einde mee voor de overwinning, maar Chris Froome ging hiermee aan de haal. Rondom het sportevenement organiseerde BHZNet.nl voor de tweede keer een Giromanager. Siebe Zondervan wist deze winnend af te sluiten.


BHZNet.nl organiseert Giromanager

BHZNet.nl organiseert Giromanager

25-04-2018 Op 4 mei aanstaande start met een individuele tijdrit in Jeruzalem de Ronde van Italië, één van de drie grote ronden in de wielersport. Net als vorig jaar organiseert BHZNet.nl ook dit jaar een spel rond dit evenement, de Giromanager. Vorig jaar won Ricus Winnubst de eerste editie van dit spel.


Ricus Winnubst wint Giromanager

29-05-2017 De afgelopen weken organiseerde BHZNet.nl een online Giromanager, een spel waarbij kon worden voorspeld welke wielrenners de meeste punten zouden halen tijdens de Ronde van Italië. Het was voor het eerst dat BHZNet.nl deze Giromanager organiseerde. Ricus Winnubst is daarmee de eerste winnaar van dit spel.


twitter facebook rss top