Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

BHZNet.nl organiseert Giromanager

Woensdag 25 april 2018
BHZNet.nl organiseert Giromanager
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op 4 mei aanstaande start met een individuele tijdrit in Jeruzalem de Ronde van Italië, één van de drie grote ronden in de wielersport. Net als vorig jaar organiseert BHZNet.nl ook dit jaar een spel rond dit evenement, de Giromanager. Vorig jaar won Ricus Winnubst de eerste editie van dit spel.

In 2017 deden er 250 mensen uit binnen- en buitenland mee aan het spel, dat in opzet gelijk is aan de Tourmanager en Vueltamanager. Deelnemers kiezen na aanmelding uit de 22 ploegen een team van 18 renners en daarnaast indien gewenst nog eens drie reserves. Deze reserves kunnen worden ingebracht tijdens rustdagen van de ronde.

Deelnemen is gratis. Aanmelden kan via http://www.giroditaliamanager.com. Wie vorig jaar ook mee heeft gedaan aan de Giromanager, heeft ondertussen per e-mail een uitnodiging gehad, met daarbij ook logingegevens. Er zijn bij BHZNet.nl geen prijzen te winnen, anders dan de eer. Bij partnerwebsite Zweeler zijn er wel prijzen. Om hieraan ook deel te nemen, kijk onder 'Prijzen' (klik hier) op de Giro-website.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Giromanager
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top