Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Goederenmarkt met Rad van Fortuin tijdens Voorhofdagen

Woensdag 31 mei 2017
Goederenmarkt met Rad van Fortuin tijdens Voorhofdagen
Foto: Voorhofdagen

BIDDINGHUIZEN - Op vrijdag 9 juni en zaterdag 10 juni vindt in kerk- en zalencentrum De Voorhof de jaarlijkse goederenmarkt plaats. Ook dit jaar gaat dit vergezeld van een Rad van Fortuin, met mooie prijzen. Het is de twintigse keer dat de goederenmarkt wordt georganiseerd.

"Ooit is begonnen met de Voorhofdagen om wat financiële ruimte te bieden bij het vernieuwen van de kachel en het dak van de kerk", vertelt een vrijwilliger van de Voorhof Onderhoudscommissie (VOC). "Het is ondertussen uitgegroeid tot een structurele bijdrage om extra vernieuwing/verbetering te kunnen uitvoeren aan De Voorhof. Heel bijzonder is het, dat er veel vrijwilligers bij zijn, die vanaf het begin al meewerken".

Ook dit jaar is er de wens een goede markt neer te zetten. "De opslag zit vol met prachtige spullen. Er is voor elk wat wils. De sponsorcommissie heeft veel geweldige prijzen aan kunnen schaffen en het Rad staat vol met de namen van de sponsors".

De goederenmarkt is op vrijdag 9 juni van 14.00 tot 20.00 uur (na 20.00 uur draait het Rad nog door in de foyer, zolang er animo is). Op zaterdag is deze van 10.00 tot 14.00 uur.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Voorhofdagen
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top