Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kjell's Opslag Kjell's Opslag

Verkeer kan vanavond De Bult over

Donderdag 14 september 2017
Verkeer kan vanavond De Bult over
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De werkzaamheden aan het kruispunt Biddingringweg/Swifterweg, die deze week er steeds voor zorgen dat De Bult 's nachts dicht is voor verkeer, vinden vanavond niet plaats. Dit houdt in dat verkeer vanavond gewoon het kruispunt over kan.

Dat meldt de provincie Flevoland via het Twitter-kanaal @FlevoWegen. De werkzaamheden zorgden eerder deze week in de spits al voor lange files en in de avond bovendien voor de nodige frustratie, omdat de afsluiting van het kruispunt niet om de aangekondigde 22.00 uur inging, maar al om 20.00 uur.

Het tijdstip van 20.00 uur blijkt wel doorgegeven aan Dorpsbelangen Biddinghuizen, zo liet dorpsvoorzitter Willem Feiken weten, maar werd niet grootschalig uitgezet naar de media en andere communicatiekanalen. Verkeer moet er rekening mee houden dat de rest van de week en ook volgende week het kruispunt dicht zal zijn vanaf 20.00 uur tot 6.00 uur. Dronten, Swifterbant, Lelystad, Almere, maar ook Noord-Nederland, kunnen dan alleen via de uitvalswegen Bremerbergweg en Oldebroekerweg worden bereikt.

Vanavond kan er dus eenmalig wel gebruik worden gemaakt van het kruispunt, omdat er de komende nacht geen werkzaamheden zijn.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Verkeer
Kjell's Opslag
Kjell's Opslag
Adverteerder in de rubriek Wegwerkzaamheden
Joy 4 Life
Joy 4 Life
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top