De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Peter Evers Peter Evers
Joy 4 Life Joy 4 Life
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kafa Kafa

Popschool in Biddinghuizen

Vrijdag 15 september 2017
Popschool in Biddinghuizen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Vanaf woensdag 27 september starten er bandlessen in het Educatief Centrum in Biddinghuizen. De lessen worden gegeven door Luc van Ruler die eerder ook de muzieklessen binnen het muziekproject Pop-Up! in Biddinghuizen verzorgde.

'De afgelopen twee jaar hebben we gemerkt dat er in Biddinghuizen veel jong muzikaal talent rondloopt' aldus Luc van Ruler. 'Nu Pop-Up! gestopt is, zou het zonde zijn weer terug te gaan naar het niveau van voor dit leuke muziekproject. Met de Popschool bieden we de leerlingen de mogelijkheid om laagdrempelig en dichtbij huis in een band te spelen.' De lessen zijn voor leerlingen uit groep 6 en hoger. Enige muzikale ervaring is fijn, maar enthousiasme is nog veel belangrijker. Heb je nog niet zo veel muzikale ervaring, maar heb je veel zin om in een band te spelen, dan ben je van harte welkom.

Meer info
Deelname aan 10 lessen van 40 minuten kost € 67,75. De lessen vanaf 27 september om 13.30 uur. Bij voldoende deelnemers worden er meerdere bandjes gevormd waarbij de leerlingen op ervaring worden ingedeeld. Het is mogelijk de lessen te betalen met tegoed op de Pas van Dronten. Meer informatie en inschrijven: http://www.meerpaal.nl/cursus/popschool

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Meerpaal
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
Adverteerder in de rubriek Muziek
Joy 4 Life
Joy 4 Life
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 19.0 °C
  • 0.0 mm
  • 24.7 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager
BHZNet Tourmanager BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top