Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Vrijspraak voor militair die aan sekssomnia lijdt

Dinsdag 26 september 2017
Vrijspraak voor militair die aan sekssomnia lijdt
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De militaire rechtbank in Arnhem heeft een 41-jarige man uit Biddinghuizen vrijgesproken van onvrijwillige seks met zijn ex-vrouw. Hiermee gaf de rechter gehoor aan de eis van het Openbaar Ministerie. De militair zou twee jaar geleden onvrijwillige seks hebben gehad met zijn ex-vrouw terwijl ze sliep.

Het stel lag in 2015 in scheiding. Ze woonden niet meer samen maar in april bleef hij bij haar slapen in Dronten. Die nacht hadden ze seks, maar geen van tweeën weet wat er zich precies heeft afgespeeld. De volgende dag deed de vrouw aangifte bij de politie.

De militaire rechtbank ziet geen bewijs dat de man zijn ex-vrouw heeft gedwongen tot seks. Mogelijk lijdt de man aan sekssomnia waardoor hij seks in zijn slaap heeft, een aandoening waar je niets aan kunt doen.

Werkstraf voor mishandeling
De militair kwam zijn ex vorig jaar tegen op de Kruizemunt in Dronten. Hij liep daar met zijn nieuwe, hoogzwangere echtgenote. Er ontstond een hevige ruzie en samen schopten en sloegen ze de ex-vrouw. Hiervoor is de man veroordeeld tot een werkstraf van 80 uur. Er was 120 uur tegen hem geëist.

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top