Joy 4 Life Joy 4 Life
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Aanleg glasvezelnetwerk op Noorderbaan

Dinsdag 7 november 2017
Aanleg glasvezelnetwerk op Noorderbaan
Informatieavond op 3 november
Foto: Bright Access

BIDDINGHUIZEN - Binnenkort is er glasvezel beschikbaar voor alle bedrijven op Noorderbaan in Biddinghuizen. De ontwikkelaar van het nieuwe gedeelte "De Toekomst", Roelofs & Haase Projectontwikkeling, heeft daarvoor een overeenkomst getekend met glasvezelbedrijf Bright Access, waardoor alle nieuwbouw kavels worden voorzien van een glasvezelaansluiting.

De aanleg van het netwerk vindt al in de komende weken plaats, waarna het netwerk wordt uitgebreid naar de rest van het bedrijventerrein. Bright Access heeft de afgelopen twee jaar al meer dan veertig bedrijventerreinen in Oost-Nederland voorzien van glasvezel. Eén van de kenmerkende elementen van hun aanpak is dat er geen sprake is van vraagbundeling. Projectleider Leo Oude Geerdink: "Wij leggen ongeacht het aantal deelnemers ons netwerk aan, dat is de zekerheid voor de ondernemers en een ieder is vrij om een aansluiting te nemen op het moment dat hem of haar past."

Diverse ICT partijen uit de omgeving van Biddinghuizen doen mee met dit project. Flevo ICT, Matrix ICT, Dijkma Electronics, Loko ICT en 123Telcom komen bij de ondernemers langs om een duidelijk voorstel neer te leggen. Arend Jan te Velde van Flevo ICT : "Wij kennen Bright Access al van hun projecten in Zwolle en Kampen en zijn blij dat we onze diensten nu ook in Biddinghuizen aan kunnen bieden op een betrouwbare verbinding."

Op 3 november jl. zijn de ondernemers op een door Flevo ICT en Bright Access georganiseerde bijeenkomst bijgepraat over de voordelen van zakelijke diensten via de Cloud. Voor de woon/werk locaties op Noorderbaan is er een passend aanbod met onder andere een televisie pakket.

Meer informatie

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Glasvezel
Fruithandel Van Beek
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top