Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Nieuws uit de rubriek Glasvezel


Adverteerder in de rubriek Glasvezel
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
Nieuws uit de rubriek Glasvezel
Start aanleg glasvezel in buitengebied

Start aanleg glasvezel in buitengebied

01-10-2019 Gedeputeerde en wethouders van de gemeente Almere, Dronten, Lelystad en Zeewolde hebben symbolisch het officiële startsein gegeven voor de aanleg van glasvezel. Na enkele jaren van voorbereiding kunnen inwoners in het buitengebied van oostelijk en zuidelijk Flevoland toegang krijgen tot snel internet.


Informatieavond glasvezel in Flevoland

Informatieavond glasvezel in Flevoland

14-04-2019 Op 23 april organiseert GlasDraad een informatieavond over glasvezel in Flevoland. De avond wordt gehouden in de Voorhof en begint om 20.00 uur. Inloop start op 19.30 uur.


GlasDraad start glasvezelcampagne in buitengebied Flevoland

GlasDraad start glasvezelcampagne in buitengebied Flevoland

28-03-2019 Voor bewoners van het buitengebied van Flevoland ligt razendsnel internet nu binnen handbereik. GlasDraad Flevoland is namelijk de vraagbundeling in het buitengebied van Flevoland gestart. Als 50% van de bewoners meedoet, zal GlasDraad in het najaar van 2019 starten met de aanleg van het netwerk.


Medefinanciering en intentieverklaring voor aanleg glasvezelnetwerk

Medefinanciering en intentieverklaring voor aanleg glasvezelnetwerk

18-07-2018 Provinciale Staten van Flevoland hebben besloten geld te reserveren voor de medefinanciering van een glasvezelnetwerk in oostelijk en zuidelijk Flevoland. De verantwoordelijke wethouders van de gemeenten Almere, Dronten, Lelystad en Zeewolde hebben samen met gedeputeerde Rijsberman de intentie uitgesproken om zich maximaal in te spannen voor de realisatie van dit project.


Provincie betaalt mee aan snel internet buitengebied

Provincie betaalt mee aan snel internet buitengebied

25-06-2018 De provincie wil meebetalen aan de realisatie van snel internet via glasvezel in het buitengebied van Oostelijk en Zuidelijk Flevoland. Dat blijkt uit een voorstel van gedeputeerde Michiel Rijsberman dat aanstaande woensdag in de Staten wordt besproken.


Aanleg glasvezelnetwerk op Noorderbaan

Aanleg glasvezelnetwerk op Noorderbaan

07-11-2017 Binnenkort is er glasvezel beschikbaar voor alle bedrijven op Noorderbaan in Biddinghuizen. De ontwikkelaar van het nieuwe gedeelte "De Toekomst", Roelofs & Haase Projectontwikkeling, heeft daarvoor een overeenkomst getekend met glasvezelbedrijf Bright Access, waardoor alle nieuwbouw kavels worden voorzien van een glasvezelaansluiting.


Solcon heeft primeur in Biddinghuizen

28-01-2011 Solcon sluit vandaag, 28 januari, de eerste klanten aan in Swifterbant en Biddinghuizen. In die gemeentes opereert Solcon als operator (ODF) op het FTTH-netwerk.


KPN glasvezel in Dronten

08-10-2010 Glasvezelprovider KPN heeft aangekondigd in Dronten haar diensten zoals diverse pakketen met internet, televisie en telefonie te gaan aanbieden. KPN is daarmee na Solcon de tweede provider die in Dronten actief is op het open glasvezelnetwerk van Glashart.


Meeste glasvezel in Flevoland

11-08-2010 Flevoland heeft procentueel gezien de meeste glasvezelaansluitingen van Nederland. Dat blijkt uit cijfers van het bedrijf Stratix Consulting.


Biddinghuizen en Swifterbant ook glasvezel

05-08-2010 In navolging van Dronten wordt later deze maand begonnen met de aanleg van glasvezel in Biddinghuizen en Swifterbant. De aanleg van het glasvezelnetwerk wordt door Glashart verricht.


zoeken
BHZNet.nl weer
  • 19.6 °C
  • 2.4 mm
  • 20.6 °C
Weerstatistieken ->
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top