Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Kafa Kafa

IVN gaat wandelen in Harderbos

Donderdag 9 november 2017
IVN gaat wandelen in Harderbos
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - IVN afdeling Dronten houdt hun volgende natuurwandeling in het Harderbos bij Biddinghuizen. De wandeling valt in een twee-wekelijkse reeks een duurt anderhalf tot twee uur.

De natuurwandelingen zijn in 2017 geïntroduceerd bij de IVN afdeling Dronten. De wandelingen, die altijd onder leiding staan van een IVN natuurgids, zijn elke twee weken ergens in de uitgestrekte gemeente Dronten. Eerder dit jaar waren er al wandelingen in Biddinghuizen, zoals Harderbos, Spijk/Bremerberg, Beekroute bij de Bijsselseweg, Libellen/Pluvierentocht bij Molecaten en de Klimaatbosroute bij de Mosselweg. De overige wandelingen waren in Dronten, Swifterbant en Zeewolde.

Bij de Wielewaalroute worden de blauwe bordjes gevolgd

Startplaats
Tijdens deze november-editie vindt de wandeling plaats in het Harderbos. Aldaar zal de Wielewaalroute worden gevolgd. Wie gezamenlijk naar het startpunt van de wandeling toe wil (ingang Harderbos aan de Karekietweg), kan voor 9.30 uur verzamelen op de parkeerplaats aan de Oost op de hoek van de Ketting in Dronten. Natuurlijk kunt u ook zelf naar de startplaats toerijden.

Wie vaker mee wil lopen, dient lid of donateur te worden van IVN Dronten. Dit kan via deze link op IVN.nl. Meedoen met de natuurwandelingen? Geef dit dan door via dit aanmeldformulier.

Redactie BHZnet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Harderbos
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adverteerder in de rubriek Natuur
Kjell's Opslag
Kjell's Opslag
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top