Kafa Kafa
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

IVN houdt natuurwandeling in Dorpsbos

Woensdag 20 december 2017
IVN houdt natuurwandeling in Dorpsbos
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - IVN afdeling Dronten houdt hun volgende natuurwandeling in het Dorpsbos van Biddinghuizen. De wandeling op 9 januari valt in de reeks die IVN elke tweede en vierde dinsdag van de maand houdt een duurt anderhalf tot twee uur.

De natuurwandelingen zijn in 2017 geïntroduceerd bij de IVN afdeling Dronten. De wandelingen, die altijd onder leiding staan van een IVN natuurgids, zijn elke twee weken ergens in de uitgestrekte gemeente Dronten. In 2017 waren er al wandelingen in Biddinghuizen, zoals Harderbos, Spijk/Bremerberg, Beekroute bij de Bijsselseweg, Libellen/Pluvierentocht bij Molecaten en de Klimaatbosroute bij de Mosselweg. De overige wandelingen waren in Dronten, Swifterbant en Zeewolde.

Achterin het Dorpsbos Biddinghuizen (december 2017)

Startplaats
Tijdens deze januari-editie vindt de wandeling plaats in het Dorpsbos van Biddinghuizen. Wie gezamenlijk naar het startpunt van de wandeling toe wil (aan de Sportlaan), kan voor 9.30 uur verzamelen op de parkeerplaats van De Ark in Dronten. Natuurlijk kunt u ook zelf naar de startplaats toe rijden of lopen.


Wie vaker mee wil lopen, dient lid of donateur te worden van IVN Dronten. Dit kan via deze link op IVN.nl. Meedoen met de natuurwandelingen? Geef dit dan door via dit aanmeldformulier.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Natuur
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top