Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adm. Financiële Advisering Kafa
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

VVD-Kamerleden onder indruk van Biddinghuizer bedrijf

Dinsdag 20 maart 2018
VVD-Kamerleden onder indruk van Biddinghuizer bedrijf
VVD Dronten bij Gicom: van links naar rechts, Barry Hoogezand (VVD Dronten) Monique Groenenboom (Gicom), Helma Lodders, Bente Becker (VVD), Ton van Amerongen, Trudy Stoker (VVD Dronten), Niels Ampt (Gicom) en Harrie Groenenboom (Gicom)
Foto: VVD Dronten, met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Kamerleden Helma Lodders en Bente Becker waren 16 maart op werkbezoek in de gemeente Dronten. Beiden zijn bekend in Dronten, Helma Lodders was vorige week nog op werkbezoek en Bente Becker is opgegroeid in Dronten. Toch waren ze nog verrast over wat Dronten te bieden heeft.

Bij Aeres Hogeschool in Dronten waren de Kamerleden, lijsttrekker Ton van Amerongen en raadslid Remco de Maaijer te gast in een klas veehouderij en ondernemerschap. Deze derdejaars studenten zullen straks in het hele land overnemen dus de boeren van de toekomst.


Kamerlid Helma Lodders (met landbouw in portefeuille) heeft de studenten meegenomen in het parlementaire werk, maar vooral wat de bedrijfsopvolgers zelf kunnen doen. Bente Becker (o.a. internationale handel) gaf nog een doorkijk op de laatste ontwikkelingen rondom de Brexit, omdat ook onze in Dronten geproduceerde (landbouw-)producten de hele wereld rondgaan.

GICOM
Het bedrijfsbezoek aan GICOM in Biddinghuizen leidde tot veel nieuwe inzichten. Allereerst werden ook hier de Brexit en andere internationale ontwikkelingen besproken. "Zeer relevant voor GICOM, omdat zij veel exporteren ook buiten Europa. Dit is het voordeel van een lokaal gewortelde landelijke partij, de lijntjes zijn kort", aldus de VVD.


Bij de rondleiding over het bedrijf was de delegatie verwonderd dat GICOM de veldverlichtinginstallaties van grote clubs zoals FC Barcelona en Real Madrid levert. "Echt iets om trots op te zijn!", aldus de VVD. Raadslid Trudy Stoker gaf daarnaast ook nog complimenten voor de maatschappelijke betrokkenheid van GICOM.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Verkiezingen
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top