Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Afsluiting N305 Biddingringweg

Woensdag 18 april 2018
Afsluiting N305 Biddingringweg
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Van maandag 23 april tot en met donderdag 26 april 2018 is de N305 Biddingringweg afgesloten tussen de kruisingen met de Gooiseweg en 'De Bult' bij Biddinghuizen. De weg wordt iedere dag van 09.00 tot 15.00 uur afgesloten in verband met werkzaamheden. Buiten deze tijden is de Biddingringweg geopend voor het verkeer. De Karekietweg blijft vanaf kruising Gooiseweg toegankelijk, ook tijdens de afsluiting.

Omleidingsroute doorgaand verkeer
Tijdens de afsluiting kan het doorgaande verkeer tussen Zeewolde/Harderwijk en Dronten/Swifterbant omrijden via de N302 Larserweg, Rietweg en N710 Swifterweg (en vice versa). De omleidingsroute staat met borden aangegeven.

Lokaal verkeer Biddinghuizen
Op dinsdag 24 april vinden werkzaamheden plaats op kruising 'De Bult'. De kruising wordt tijdens de werkzaamheden niet afgesloten voor het verkeer. Het verkeer van en naar Biddinghuizen kan echter wel hinder ondervinden van de werkzaamheden en dient daarom rekening te houden met mogelijk extra reistijd.

Werkzaamheden
De laatste afrondende werkzaamheden van het groot onderhoud van vorig jaar moeten nog gedaan worden. Door het slechte weer van afgelopen winter zijn deze werkzaamheden uitgesteld tot dit voorjaar.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het afwerken en inzaaien van de bermen, puin ruimen en het definitief plaatsen van de verkeersborden.


Provincie Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wegwerkzaamheden
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
Adverteerder in de rubriek Flevoland
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top