Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

G-Art zoekt nieuwe opslagruimte voor schilderijen

Donderdag 26 april 2018
G-Art zoekt nieuwe opslagruimte voor schilderijen
Foto: G-Art, kunstenaar: Kevin - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - De Rabobank/Cultuurbank krijgt een andere bestemming. Daarom is G-Art uit Biddinghuizen, een non-profit bedrijf dat zich inzet voor creatieve werkplekken voor mensen met een beperking, op zoek naar een nieuwe opslagplaats voor de schilderijen van hun kunstenaars. "Liefst op korte termijn", vertelt eigenaar Paul Mangnus.

G-Art houdt zich sinds 2013 bezig met de promotie, verkoop en uitleen van G-Kunst. Deze kunst is gemaakt door kunstenaars met een verstandelijke en/of psychische beperking: 'de G-Stars'. Om de kunst te kunnen uitlenen, is opslagruimte nodig. Paul Mangnus: "We zoeken ruimte in of in de omgeving van Biddinghuizen, van ongeveer zestig vierkante meter groot". "Omdat het om schilderijen gaat, is deze ruimte bij voorkeur stofvrij en vorstvrij en kan er zo weinig mogelijk daglicht bij", vult Lian Mangnus aan, "en is deze daarnaast voor ons vrij toegankelijk".

De werken van de kunstenaars van G-Art zijn soms te bekijken bij speciale exposities, maar daarnaast altijd digitaal te bekijken op g-art.nu. "Gezien de aard van ons werk zou het mooi zijn als de verhuurder ons tegemoet wil komen in de huurprijs. Als tegenprestatie zouden wij bijvoorbeeld kosteloos kunst kunnen verhuren aan de verhuurder", besluit Paul Mangnus.

Wie een ruimte heeft of misschien eerst nog aanvullende vragen heeft, kan contact opnemen met Paul en Lian Mangnus via 06-215 502 70.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Kunst
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top