Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

N710 Biddingweg afgesloten wegens onderhoud

Maandag 28 mei 2018
N710 Biddingweg afgesloten wegens onderhoud

BIDDINGHUIZEN - Van maandag 11 juni tot en met vrijdag 20 juli 2018 is de N710 Biddingweg afgesloten in verband met groot onderhoud. Tijdens de werkzaamheden is de N710 Biddingweg afgesloten tussen de rotondes met de Lisdoddeweg en Overijsselseweg.

Het doorgaande verkeer tussen Swifterbant en Biddinghuizen (en omgekeerd) maakt gebruik van een omleiding via Dronten, over de N711 Dronterringweg en N305 Biddingringweg. Lokaal verkeer kan ook via de N309 Dronterweg en N307 Overijsselseweg rijden.

De kruispunten met de Elandweg en Wisentweg blijven zo lang mogelijk open. Een snelheidsbeperking is wel van kracht ter hoogte van de kruispunten. Afsluiting van de kruispunten wordt middels borden tijdig aangekondigd. Tijdens de werkzaamheden aan de kruispunten gelden voor bewoners en bezoekers van de Elandweg en Wisentweg een aantal alternatieve routes. Ten oosten van de Biddingweg kan vanaf de Elandweg gebruik gemaakt worden van de Dronterringweg en verkeer van de Wisentweg gaat via de Gildepenningdreef. Ten westen van de Biddingweg dient het verkeer richting de Swifterringweg te rijden om vanaf daar haar weg te vervolgen.


Werkzaamheden
De N710 Biddingweg is aan onderhoud toe. Naast het vervangen van het asfalt wordt de weg ook gelijk aangepast naar de nieuwe provinciale standaarden. Dat houdt in dat de weg van 6,00 meter naar 7,30 meter gaat. De verbreding is in oostelijke richting; de afstand tussen de weg en het fietspad blijft daarmee gelijk. Ribbelstroken en glasbollen aan de zijkant van de rijbaan markeren de kant van de weg en vergroten de veiligheid.

De kruispunten met de Elandweg en Wisentweg worden veiliger ingericht. Zo komen er plateaus welke vanaf de Elandweg en Wisentweg snelheidsverlagend werken: ze zijn begaanbaar tot 30 km/uur. Voor verkeer op de Biddingweg zijn deze plateaus begaanbaar met een snelheid van 80 km/uur. Zwart/gele geleidebakens markeren het kruispunt en er geldt een inhaalverbod voor verkeer dat het kruispunt nadert.


Aanpassingen aan de inrichting van de brug over de Lage Vaart zorgen voor een verbeterde veiligheid van fietsers op de brug. De rijbaan schuift op om fietsers meer ruimte te geven en een hoge geleiderail zorgt voor een scheiding van rijbaan en fietspad.

Provincie Flevoland


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevoland
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
Adverteerder in de rubriek Wegwerkzaamheden
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 26.1 °C
  • 0.0 mm
  • 19.9 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top