Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Hartstichting organiseert nieuw evenement: Familie Trihartlon

Maandag 4 juni 2018
Hartstichting organiseert nieuw evenement: Familie Trihartlon
Foto: Hartstichting

BIDDINGHUIZEN - Op zondag 10 juni 2018 vindt de eerste editie van de Familie Trihartlon plaats, een nieuw evenement van de Hartstichting. Op het parcours van Sports & Funpark Flevonice in Biddinghuizen kunnen deelnemers in estafettevorm zwemmen, fietsen en lopen om geld op te halen voor de Hartstichting.

Met de Familie Trihartlon komt de Hartstichting tegemoet aan de behoefte van ouders om een sportieve en fijne dag met hun gezin te beleven. Tegelijkertijd dragen bezoekers en deelnemers bij aan een maatschappelijk doel: ervoor zorgen dat meer mensen met een sterk hart kunnen leven.

Uitdagende estafette voor het hele gezin
Deelnemende families kunnen in estafettevorm zwemmen, fietsen en lopen: samen volbreng je de top, super of mega Trihartlon. Familieleden mogen elkaar aflossen en bepalen zelf wie welke afstand zwemt, wie welk stuk fietst en/of hardloopt. Tijdens de onderdelen mogen de deelnemers elkaar aflossen. Deelnemen gebeurt in teamverband. Families mogen zelf een team aanmaken of melden zich aan bij een bestaand team. Kortom, iedereen kan meedoen.

Afstanden
TOP: 100 m zwemmen l 5 km fietsen l 1.25 km lopen
SUPER: 250 m zwemmen l 10 km fietsen l 2.5 km lopen
MEGA: 500 m zwemmen l 20 km fietsen l 5 km lopen

Sporten en spelen
Na afloop van de estafette is er volop tijd om te ontspannen. De Trihartlon biedt families een hele dag fun, samen sporten en spelen. Genieten in de speeltuin, alle klim-, klauter- en modderobstakels trotseren en roetsjen van de waterstormbaan.


Bekijk hier de trailer of kijk voor meer informatie over dit evenement op: www.trihartlon.nl

Over de Hartstichting
Het hart is de motor van het leven. De Hartstichting werkt aan concrete oplossingen om ieders hart zo sterk mogelijk te houden, zodat iedereen het maximale uit het leven kan halen. Stap voor stap en op verschillende fronten tegelijk werken wij aan een hartgezonde samenleving. Dat doen wij samen met medewerkers, patiënten, vrijwilligers, donateurs, zorgprofessionals, wetenschappers en business partners. Onze ambitie is om hart- en vaatziekten zo vroeg mogelijk te kunnen herkennen, opsporen én zo goed mogelijk te behandelen. Daartoe financieren wij wetenschappelijk onderzoek, geven wij voorlichting en werken wij aan vernieuwing in de zorg en hulpverlening.

Voor meer informatie: http://hartstichting.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Goede doelen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 4.7 °C
  • 1.2 mm
  • 6.9 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top