Flevolamb Flevolamb
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Peter Evers Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Open dag bij Schietvereniging BAS

Dinsdag 5 juni 2018
Open dag bij Schietvereniging BAS
Foto: SV BAS

BIDDINGHUIZEN - Op 23 juni organiseert Schietvereniging BAS een open dag in haar accommodatie op Sportpark "De Schelp", Sportlaan 1 te Biddinghuizen.

"Als er iets is waar sportschutters met veel liefde en passie over praten is het toch wel hun sport. Op verjaardagen en werk worden er al snel veel vragen gesteld als blijkt dat je de schietsport beoefent."

"Iedereen is nieuwsgierig of heeft er een beeld bij. En de meeste sportschutters vertellen er dan ook graag over. Maar niets werkt zo goed als het laten zien waar het om gaat. Namelijk het schieten." aldus de vereniging

Doordeweeks, dinsdag en vrijdag 's avonds is de vereniging geopend vanaf 19.00 uur en is er voldoende ruimte en tijd om in de kantine iets te drinken, te praten over wat je bezighoudt en je vrienden te ontmoeten.

Tijdens de open dag bent u vanaf 10.00 uur van harte welkom om eens te komen kijken in de accommodatie op Sportpark "De Schelp", Sportlaan 1 te Biddinghuizen. Vrijwilligers staan dan klaar om u meer te vertellen en te laten zien over de vereniging en het schieten.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Schieten - BAS
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top