Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Open Dag bij Schietvereniging BAS

Vrijdag 24 augustus 2018
Open Dag bij Schietvereniging BAS
Foto: SV BAS

BIDDINGHUIZEN - Op 15 september organiseert de schietvereniging BAS een open dag in haar accomodatie aan de Sportlaan 1. Vrijwilligers staan dan klaar om u meer te vertellen en te laten zien over de vereniging en de schietsport.

"Als er iets is waar sportschutters met veel liefde en passie over praten is het hun sport. Op verjaardagen en werk worden er al snel veel vragen gesteld als blijkt dat je de schietsport beoefent. Iedereen is nieuwsgierig of heeft er een beeld bij. En de meeste sportschutters vertellen er dan ook graag over. Maar niets werkt zo goed als het laten zien waar het om gaat. Namelijk het schieten. En dan niet tot je enkels in de lege hulzen staan en zoveel mogelijk patronen verstoken. (Want dat doen wij namelijk niet). Maar werken aan je(schiet-)conditie, je houding, je concentratie en ademhaling. En dan natuurlijk daaropvolgend, het perfecte schot."

Tijdens de open dag bent u vanaf 10.00 uur van harte welkom om te komen kijken in de accommodatie op Sportpark "De Schelp", Sportlaan 1 te Biddinghuizen.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Schieten - BAS
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top