Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Meerpaal start met cursus Expressief schilderen door Marianne Alting

Donderdag 8 november 2018
Meerpaal start met cursus Expressief schilderen door Marianne Alting
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Voor schilderliefhebbers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging start De Meerpaal op maandag 3 december met een korte cursus Schilderen. De cursus is gericht op mensen die de basis van het schilderen al kennen en hun technische vaardigheid willen verbreden door te experimenteren. Docent bij de cursus is Marianne Alting uit Biddinghuizen.

Uiting geven aan wat een beeld, herinnering of ervaring bij je oproept, maar ook reageren op foto's uit kranten en tijdschriften. "Bij deze cursus motiveer ik de cursisten om uiting te geven aan wat een beeld bij je oproept", vertelt docent en beeldend kunstenaar Marianne Alting. "Dat kan door materiaalkeuze en door techniek van lijnen, vormen, compositie, kleur en structuur. Eenvoudige beelden kun je in een techniek vergroten verkleinen en combineren." Er wordt gewerkt met acrylverf, krijt, inkt, collage, gel, modeleer pasta en allerlei bewaarde materialen zoals foto's, zand of touw en stof. Kortom, het kan van alles zijn .

Meer info
De cursus is voor iedereen die geïnteresseerd is in de moderne kunst en open staat voor verrassingen en nieuwe ervaringen. Het blok van 10 lessen vindt plaats in lokaal 15 van De Meerpaal, van 19.30 tot 22.00 uur. Bij voldoende belangstelling (minstens acht geïnteresseerden) gaat de cursus van start. Meer informatie is te vinden via https://www.meerpaal.nl/cursus/schilderen of op te vragen via activiteiten@meerpaal.nl of telefonisch via (0321- 388714).

Redactie BHZNet.nl / De Meerpaal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Cursussen
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
Adverteerder in de rubriek Kunst
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
Adverteerder in de rubriek Meerpaal
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top