De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Peter Evers Peter Evers

Visit Flevoland nieuwe merknaam provincie

Vrijdag 16 november 2018
Visit Flevoland nieuwe merknaam provincie
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Flevoland heeft een nieuw vrijetijdsmerk. Visit Flevoland is voortaan de merknaam waarmee de provincie zich in binnen- en buitenland zal gaan presenteren. De nieuwe naam werd donderdag gelanceerd tijdens een bijeenkomst in De Meerpaal in Dronten.

Bij de nieuwe merknaam hoort ook een nieuw logo. Dat ziet er uit als een gestileerd golfje met daaronder een streepje en daaronder weer een golfje.

Oogwenk
De naam en het logo zijn bedacht in opdracht van Toerisme Flevoland. Volgens directeur Rinkje Tromp toont het logo het dna van de provincie. "Flevoland is gewonnen uit water en we worden omringd door water. We willen dat dit merk zo bekend wordt dat iedereen het in een oogwenk herkent".

Het logo en de merknaam zullen worden gebruikt in allerlei uitingen. Ze zullen worden verwerkt in websites of in briefpapier. Het vrijetijdsmerk zal ook worden gebruikt in toeristische campagnes. "We willen eenheid uitstralen met het merk", zegt Tromp. "Toerisme Flevoland heet daarom vanaf vandaag Visit Flevoland."

Nieuwe website
Voor de bijeenkomst waren allerhande ondernemers uitgenodigd. Tromp wil bereiken dat zo veel mogelijk bedrijven de naam, het logo en het lettertype van het vrijetijdsmerk zullen opnemen in hun website. Bij het nieuwe logo en de nieuwe naam hoort ook een nieuwe website. Hier kan een ieder die informatie zoekt over de provincie terecht voor allerlei toeristische tips.

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevoland
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Adverteerder in de rubriek Recreatie
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top