Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Opgroeicafé organiseert bijeenkomst over social media

Donderdag 14 februari 2019
Opgroeicafé organiseert bijeenkomst over social media
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Speciaal voor ouders en opvoeders van naar schoolgaande kinderen wordt op maandag 1 april een bijeenkomst georganiseerd rondom het thema 'social media'. Ook professionals die te maken hebben met deze doelgroep zijn van harte welkom.

De bijeenkomst vindt van 19.30 tot 21.00 uur plaats in de ontmoetingsruimte van het Educatief Centrum in Biddinghuizen. Deelname is gratis.

Social media heeft een enorme vlucht genomen in de afgelopen jaren. Sommige ouders beginnen er niet aan, anderen zitten er middenin. Voor wat betreft de jeugd geldt dat laatste volop. Er zijn maar weinig kinderen die helemaal niets aan social media doen. In de meeste gevallen is het allemaal gezellig en onschuldig, maar er schuilt ook een duistere kant aan de online wereld. "Kent u bijvoorbeeld kindertinder? Een woord waar iedere ouder van gruwelt, maar hoe herken je een onveilige online wereld voor je kind?" Een veelbesproken thema tijdens deze avond.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet noodzakelijk. Geïnteresseerden die zelf onderwerpen voor deze avond hebben, kunnen tot 12 maart een mail sturen naar c.jansen@meerpaal.nl.

De Meerpaal / Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Educatief Centrum
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top