Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Vanaf 23 maart exposities bij Aan de Amstel

Woensdag 13 maart 2019
Vanaf 23 maart exposities bij Aan de Amstel
Galerie Aan de Amstel (archiefbeeld)
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Bij Galerie en kunstuitleen Aan de Amstel aan de Ellerweg is vanaf 23 maart tot en met 27 april een gecombineerde expositie te zien van schilder Geke uit de Bosch en glaskunstenaar Fons UytdeHaag. De opening is op 23 maart en wordt omkleed met een hapje, drankje en livemuziek van Sayezz.

In de schilderijen van Geke Uit de Bosch speelt de kleur wit de hoofdrol, samen met grijs-, groen -en blauw tinten. Haar stijl is lyrisch abstract te noemen, met een poëtische inslag. Het gebruik van bewerkt textiel met daarop stiksels en borduursels accentueert het kwetsbare en vergankelijke van de mens en de natuur. Sinds Geke aan het water in Harderwijk woont, is de inspiratie van het Wolderwijd en Veluwemeer duidelijk terug te zien in haar werk.

Fons UytdeHaag
De scheppende kracht van de natuur is een oneindige bron van inspiratie voor Fons Uytdehaag. De schoonheid van wat hij ziet en de emoties die hij daarbij ervaart, probeert hij tot uitdrukking te brengen in unieke geblazen glasobjecten. Fons onderzoekt voortdurend de interactie van metalen met heet glas. De metalen in zijn objecten zijn dan ook gelijkwaardige partners van het glas en even belangrijk voor het uiteindelijke esthetische resultaat.

De opening van de beide exposities is op 23 maart van 15.00 tot 18.00 uur. U vindt Aan de Amstel aan de Ellerweg 23. Kijk voor meer informatie op http://www.aandeamstel.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Expositie
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
Adverteerder in de rubriek Kunst
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top