AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Nieuwe zienswijze Inpassingsplan Windplan Groen

Dinsdag 7 mei 2019
Nieuwe zienswijze Inpassingsplan Windplan Groen
Een visualisatie van enkele beoogde nieuwe windturbines van Windplan Groen
Foto: Windplan Groen

BIDDINGHUIZEN - De Groep Verontruste inwoners Biddinghuizen heeft naar aanleiding van de mogelijke plaatsing van 5 windturbines rond Biddinghuizen een nieuwe zienswijze opgesteld welke u kunt gebruiken als u de zorgen van de groep deelt.

Alle huishoudens van Biddinghuizen hebben deze brief ontvangen. De digitale versie van de brief en de zienswijze kunt u hieronder lezen.

Onderwerp: Zienswijze Inpassingsplan Windplan Groen.

Bewoners van Biddinghuizen,
Zoals u vast wel heeft gelezen zijn er plannen om rondom Biddinghuizen windturbines te plaatsen van 250 meter hoogte (7x hoger dan de kerktoren) tot op een afstand van 800 meter van de bewoning. Veel inwoners maken zich daar zorgen over.

Om aan uw zorgen uiting te geven kunt u gebruik maken van uw recht tot inspraak. Voor uw gemak heeft de groep Verontruste Bewoners van Biddinghuizen een algemene zienswijze opgesteld. Wanneer u zich kunt vinden in de bezwaren zoals genoemd in de bijgesloten zienswijze , kunt deze zienswijze ondertekenen en voor 6 juni naar het vermelde adres sturen. U bent dan formeel bezwaarmaker.

Let op dat u uw gegevens correct invult. Voor het geval er meerderen in uw gezin gebruik willen maken van deze zienswijze maak dan even vóór het ondertekenen een kopie.

PS. Via Biddinghuizen Actueel hebben sommigen eerder een voorbeeld zienswijze ontvangen. Tgv bezorgfouten heeft niet iedereen die ontvangen. Bovendien is deze door enkelen te vroeg en naar het verkeerde adres gestuurd. Nu dus een herkansing!

Namens : Groep Verontruste Bewoners van Biddinghuizen
Woordvoerders: Kees Vermetten en Ruthger Steenbeek


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Windmolens
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top